Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Meewerkstage bij SearchIM

Functie Diverse communicatie / commerciële functies
Education level HBO
Location Huizen
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Ons bedrijf is een full service online advertising bureau, gespecialiseerd in het opzetten en managen van advertentiecampagnes via grote zoekmachines als Google, MSN en Yahoo. Naast het opzetten van online advertenties voor websites kan dit bedrijf ook ondersteuning en medewerking bieden in het optimaliseren van websites.

Liggen jouw ambities op het gebied van Internet Marketing zoals webdesign, verkoop, zoekmachinemarketing of consultancy? Bekijk dan de stageplaatsen van dit bedrijf en maak deel uit van een dynamisch bedrijf.

Ons bedrijf biedt verschillende stageplaatsen aan op de afdelingen Verkoop, Klantenservice en Marketing, voor zowel afstudeer- als meewerkstages.

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage binnen een organisatie die het Internet als werkomgeving heeft? Dan ben je bij ons bedrijf aan het goede adres. Wij bieden namelijk verschillende meewerkstages binnen onze organisatie. Bij ons kun je op verschillende vakgebieden worden ingezet zoals grafisch design, Sales en Marketing. Hierbij draait alles om het benutten van de mogelijkheden die het Internet tegenwoordig biedt. Samen met onze klanten zijn wij voortdurend op zoek naar het optimaal inzetten van de online advertentie en optimalisatie activiteiten, wat dan ook zeer interessante en leerzame cases met zich meebrengt.

De stagiair wordt betrokken worden bij het optimaliseren van een webshop en leert de mogelijkheden kennen van online marketing om kwalitatief hoogwaardig bezoek te genereren naar een webshop of website. Dit doe je door je onder andere te richten op zoekmachineoptimalisatie, vergelijksites, communities, weblog- en affiliate marketing.

Werkzaamheden

  • Geen werkzaamheden opgegeven

Gewenste profiel

  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • MBO/HBO opleiding en beschikbaar voor minimaal zes maanden.
  • Je bent zorgvuldig, creatief, initiatiefrijk en kan zelfstandig werken.
  • Je bent een teamspeler en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Ervaring met webdesign en Internet marketing is een pré.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn een full service online advertising bureau, gespecialiseerd in het opzetten en managen van advertentiecampagnes via grote zoekmachines als Google, MSN en Yahoo. Naast het opzetten van onli...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »