Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Meewerkstage Digital Out of Home

Functie Meewerkstage stage Marketing/Communicatie/Sales
Opleidingsniveau HBO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 500

Taakomschrijving

BlowUP media, - onderdeel van het beursgenoteerde Ströer SE & KgA met een omzet van circa €1 miljard - is gespecialiseerd in grootschalige buitenreclame variërend in grootte van 1 tot 17.300 vierkante meter. Of het nu gaat om Berlijn, Brussel, Londen, Amsterdam of Madrid, grootformaat buitenreclame via steigerdoekreclame is een effectief middel voor het genereren van impact. blowUP media realiseert een groeiend aantal grootformaat LED schermen, genaamd Super Motions. Het bedrijf heeft vestigingen in 12 Europese steden en is een betrouwbare partner voor vastgoedeigenaren, adverteerders en lokale overheden. Meer zien of weten, kijk even op: www.blowup-media.nl of instagram: blowup_media

blowUP media opereert zeer verdienstelijk binnen Out of Home (buitenreclame) in Nederland onder het motto: we create the WOW together !

Op onze vestiging op een fantastische locatie aan de Amsterdamse Grachten bieden wij jou een stageplek.

Functieomschrijving

De opkomst van schermen in de openbare ruimte gaat gestaag door: smartphones, displays in het openbaar vervoer, in liften, horeca en in winkels maar ook bijvoorbeeld verwerkt in architectuur en in kleding. De grens tussen werkelijke wereld en de virtuele wereld vervaagt. Algehele connectiviteit van apparaten met elkaar zal leiden tot veel nieuwe inzichten.

Voor onze afdeling Development die zich bezighoudt met het ontwikkelen van nieuwe locaties samenwerkingen en concepten, zijn wij op zoek naar een enthousiaste project- en accountmanagement stagiair.

De stagiair zal meewerken in een multidisciplinair team, waarbij binnen de stage de focus ligt op het inventariseren en van de portefeuillemogelijkheden van ons bedrijf voor digitale displays in Nederlandse binnensteden.

Locaties worden door ons ontwikkeld om te dienen als reclamedrager en projecten voorbereid en uitgevoerd. Als stagiair zal je op de afdeling development verschillende zelfstandige en ondersteunende werkzaamheden uitvoeren in samenspraak met de Director Digital.

Gewenste profiel

  • De stagiair die wij zoeken is creatief, enthousiast, nieuwsgierig, initiatiefrijk en kan goed functioneren in een continu veranderende omgeving.
  • Je hebt een hands-on-mentaliteit en bent in staat om op hoog niveau in een informeel, doch professioneel en dynamisch team mee te draaien.
  • Flexibiliteit en een goede beheersing van de Nederlandse taal is een must.
  • Je volgt minimaal een HBO opleiding (en staat dus ook ingeschreven bij een opleiding) in de richting van communicatie, marketing, sales, commercie of een vergelijkbare studie.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren