Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

MEEWERKSTAGE HBO: Marketing & Communicatie met een focus op voetbal!

Functie Meewerkstage Marketing & Communicatie
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Tilburg
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage waarin je jouw passie voor sport kunt combineren met je communicatieve opleiding? STOP MET ZOEKEN! Logistic Force heeft vanaf augustus / september dé stageplek voor jou! Het aankomend seizoen zijn we rugsponsor bij Willem II en dat is precies waar jij mee aan de slag gaat! Klinkt jou dit als muziek in de oren? Lees dan snel verder.

WIE ZIJN WIJ?

Logistic Force is een jong, professioneel en snelgroeiende HR-dienstverlener met 19 vestigingen in Nederland. Simpel gezegd zijn we dus een uitzendbureau MAAR met een sterke focus op transport en logistiek. Naast het vinden van de betere banen hebben we ook een recruitment-tak en een eigen academy.

Op marketing –en communicatievlak kom je werken en leren binnen een dynamische omgeving waar veel ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief; we zoeken een aanpakker! De marketingafdeling bestaat uit 3 FTE en we hebben bijna alle disciplines in eigen huis. Een hoop te zien, te leren en te doen dus!

NIET 'ZOMAAR' EEN STAGE:

Het aankomende seizoen zijn we met Logistic Force rugsponsor van de uittenues van Willem II. Dit levert natuurlijk mooie exposure op maar gaat natuurlijk pas echt leven wanneer we hier opvallende pakkende acties aan koppelen. En dat is precies waar jij tijdens je stage mee aan de slag gaat.

Wat voor te gekke acties kunnen we bedenken zodat het echt gaat leven en we maximaal fun en resultaat uit het sponsorschap halen? Jij denkt hierin mee en gaat aan de slag met de uitvoering hiervan. Afgezien van die activiteiten ga je ook aan de slag met de dagelijkse en algemene taken die voorbij komen op de afdeling, afwisseling in overvloed dus!

Gewenste profiel

  • HBO studie richting Marketing, Communicatie (In de richting van sport is een pré).
  • Je vindt het te gek om zaken te regelen.
  • Creativiteit!
  • Instagram en Facebook kennen voor jou geen geheimen.
  • Dat je iets met voetbal hebt, dat is wel handig ;)
  • Je bent proactief, innovatief, ambitieus, ondernemend en daadkrachtig.

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden jou natuurlijk een te gekke meewerkstage waarbij je wordt meegenomen in alle facetten van marketing & communicatie waarbij jij als stagiair creatieve vrijheid hebt; we laten ons graag verassen! Daarnaast bieden we een gezellig, open en ervaren team om mee samen te werken (3 man + jou als stagiair(e)) en ongeveer 120 collega’s door het land heen. Iets waar we minder trots op zijn maar je toch aanbieden is onze slechte playlist op Spotify, die is helaas part of the deal…

Verder bieden we je de vrijheid om zelf na te denken over een opdracht en/of onderzoeksmogelijkheden, waar word jij enthousiast van? O, en laten we niet vergeten: je krijgt een stagevergoeding van € 300,- per maand.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren