Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Meewerkstage International Games Market Research bij Newzoo: Games Consulting en Research Bureau!

Functie Marketeer/ Data analist
Education level WO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking € 201 < € 300
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Newzoo is een dynamisch, internationaal opererend research- en consulting bureau, gericht op de laatste ontwikkelingen in de games industrie zoals de opkomst van nieuwe platforms smartphones, tablets en cloud gaming.

Onze activiteiten bestaan uit een breed pakket van producten en diensten. Wij adviseren o.a. traditionele media- en entertainment bedrijven en de grote game bedrijven op het gebied van strategie, business development, marketing en corporate finance.

Wij doen grootschalig marktonderzoek onder consumenten via The Global Gamers Survey in 18 landen, en verzamelen daarnaast data van derde partijen en partners. Onze klantenbase bestaat voornamelijk uit grote internationale spelers uit de games industrie zoals Microsoft, SEGA en Electronic Arts (EA). Zie voor meer informatie http://www.newzoo.com

De StageNewzoo is op zoek naar een stagiair voor een meewerkstage. De belangrijkste taken zijn:(Zie werkzaamheden) interesse in internet en digitale media (sterke affiniteit met games op zich is niet noodzakelijk).

Werkzaamheden

 • Het (mee)helpen analyseren van de data voortkomend uit het National Gamers Onderzoek in SPSS, Excel en onze eigen Data Explorer.
 • Het bedenken en uitwerken van manieren om de resultaten van het marktonderzoek grafisch goed weer te geven en er publiciteit mee te generen.
 • Het verzamelen en analyseren van data van partners.
 • Aan deze stage is geen afstudeeropdracht verbonden.
 • Het maken van PowerPoint presentaties met custom analyses voor onze klanten op basis van de data.

Gewenste profiel

 • Analytisch en Statistisch sterk, in staat zelfstandig klant vragen te vertalen naar statistisch onderbouwd advies op basis van de aanwezige data.
 • Communicatief sterk (mondeling en geschreven), ook in het Engels.
 • Interesse in internet en digitale media (sterke affiniteit met games op zich is niet noodzakelijk)
 • Ervaring met SPSS, andere analyse tools en/of data bewerkingen is een must.
 • Handig zijn met PowerPoint en Excel en computers in het algemeen.
 • •3e of 4e jaars WO student – studierichting: Marketing Research/ Markt Onderzoek, Marketing (Management) of Business Administration

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Newzoo is een dynamisch, internationaal opererend research en consulting bureau gericht op digital media, met een sterke focus op entertainment, games, sociale netwerken en de opkomst van nieuwe pl...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »