Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

(MEEWERK)STAGE RECRUITMENT/HR Supply Value – Arnhem

Functie Stage Recruitment/HR
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Arnhem
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300 - 400

Taakomschrijving

Volg jij een hbo of wo-opleidin g en ben je op zoek naar een stage in de richting van

Volg jij een hbo of wo-opleidin g en ben je op zoek naar een stage in de richting van recruitment? Sta je sterk in je schoenen, ben je een netwerker van nature en oprecht geïnteresseerd in mensen, en ben je ook nog eens per februari 2020 beschikbaar? Dan zoekt dit bedrijf jou!

Wie zijn wij?

dit bedrijf is een adviesbureau op het gebied van procurement-, supply chain-, digital- en performance management. Wij bij dit bedrijf zijn aanpakkers en zijn niet bang te falen, integendeel zelfs. Wij zijn er van overtuigd dat falen niet bestaat, maar dat het een leermoment is binnen jouw persoonlijk leerproces. Wij zijn een open organisatie en nemen de ruimte te experimenteren en te leren. Werkplezier en kwaliteit van ons werk staan voorop. Wij zorgen ervoor dat strategie echt werkt en dat onze klanten duurzaam resultaat realiseren door onze aanpak die uitgaat van denken doen en draagvlak. Werken bij dit bedrijf betekent werken in een team van gedegen hoogopgeleide professionals die continue bezig zijn met het ontwikkelen van zichzelf, onze organisatie en onze klanten. Wat onze mensen kenmerkt, is dat zij allen beschikken over de volgende values: Drive, Denken, Draagvlak & Doen. Values zijn persoonlijke eigenschappen die de basis vormen voor een match met het zowel het team als met de organisatie.

Belangrijkste taken Als stagiair maak je deel uit van team services en sta je middenin de organisatie. Via verschillende digitale wervingskanalen, waaronder LinkedIn Recruiter zoek je naar geschikte kandidaten voor actuele vacatures. Daarnaast help je mee met het beoordelen van binnenkomende sollicitaties, het bellen van potentiele kandidaten en het organiseren van verschillende evenementen. Ook houd jij je bezig met het schrijven en actualiseren van vacatures.

Wat neem jij mee?

Je volgt een hbo- of wo-opleiding in de richting van Bedrijfskunde, Human Resource Management, Commerciële Economie, Toegepaste Psychologie of iets soortgelijks; Je bent 3, 4 à 5 dagen per week beschikbaar voor een periode van +/- 5 maanden; Indien het een meewerkstage betreft en je hiervoor een onderzoek moet uitvoeren, denken wij hier graag in mee; Je kunt slecht tegen “kan niet” of “ja maar..” – je zoekt continu nieuwe wegen om talent aan ons te binden. Heb je een goed idee? Gewoon doen! Je registreert alle stappen die je met de kandidaten doorloopt in ons recruitmentsysteem. Je houdt daardoor altijd je administratie op orde. Wat wij je bieden

Wij zorgen dat jouw stagevergoeding (300 - 400 euro) aan het einde van de maand op je rekening staat, zodat je in het weekend genoeg leuke dingen kunt ondernemen; Je krijgt voldoende vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen om jouw creativiteit helemaal tot uiting te laten komen; De mogelijkheid een breed scala aan interne cursussen mee te pakken, denk hierbij aan verandermanagement, design thinking, PowerPoint & Excel; Moet je nog werken aan jouw tafelvoetbalskills, dan loop je na 5 maanden hier de deur uit als een echte tafelvoetbal koning(in); Naast werken is er ook voldoende tijd voor FUN. Zo staat het bier elke vrijdag koud voor de VrijMiBo, gaan wij elk jaar een weekend weg, bezoeken we verschillende festivals met collega’s, organiseren wij zo nu en dan een karaoke/spelletjesavond en staan wij ’s winters op de ski’s in de sneeuw. Uiteraard allemaal geheel vrijblijvend Contact Beschik jij over de juiste eigenschappen en wil jij onderdeel worden van een hecht team? Dan dagen we je uit te solliciteren! Neem contact met ons op! Dit kan door contact op te nemen met Vincent Abbenhuis via 06-15535197.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren