Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Meewerkstage Rotterdam: support

Functie Support medewerker
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Rotterdam
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 6 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400

Taakomschrijving

Onze klantenservice is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, die ons kunnen bereiken via de telefoon, mail en sociale media. Dagelijks behandelt de klantenservice binnenkomende e-mails en met elkaar zorgen we ervoor dat iedereen die gebruikmaakt van ons platform tevreden is.

Als stagiair(e) bied je volledige ondersteuning aan de klantenservice. Dat doe je onder andere door de mailbox bij te houden, waar dagelijks vragen binnenkomen over bijvoorbeeld een abonnement, facturen of over hulp bij het zoeken naar een woning. Daarnaast, en dat wordt jouw voornaamste taak, bied je ondersteuning bij het verificatieproces van particuliere verhuurders. Dagelijks worden er woningen op Huurwoningen.nl aangeboden door particulieren, deze advertenties worden door ons geverifieerd. Ook de speciale mailbox voor deze groep verhuurders wordt door jou bijgehouden. Je kunt dit zien als een stukje relatiebeheer.

Gewenste profiel

  • 5 dagen per week bij ons kunt shinen;
  • interesse hebt in de woningmarkt (no worries, je hoeft niet direct een huis te kopen);
  • in (de buurt van) ‘Roffa’ woont;
  • je volgt een MBO-opleiding (niveau 3) in de richting Office Assistent;

Wat bieden wij

  • We willen je niet het gevoel geven dat we teveel van je eisen en daarom bieden wij jou een fijne stagevergoeding van € 400 per maand. Kun je toch nog die extra vakantie boeken

Binnen ons kantoor is iedereen lekker zichzelf en leren we elkaar elke dag beter kennen door onze gezamenlijke lunches, bloedstollende tafeltennistoernooien, vrijmibootjes en knallende teamuitjes. We maken slechte woordgrapjes, zijn verslaafd aan internetgekkies, maar zijn bovenal gedreven. Hadden we al gezegd dat we niet alleen in Rotterdam, maar ook in Amsterdam en Breda kantoren hebben? Kun je ook nog een beetje hip forenzen tijdens je stage!

Interesse? Stuur je sollicitatie naar solliciteren@treehouse.nl!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren