Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Mobile agents, een robuuste omgeving

Functie Software ontwikkelaar
Education level HBO
Location De Bilt
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Dit bedrijf biedt een totaalpakket op het gebied van IT-dienstverlening.

We verzorgen IT-opleidingen, zowel voor onze eigen medewerkers als onze opdrachtgevers. Wij vinden het hierbij essentieel dat je het concept achter technieken, talen en frameworks goed doorziet.

Je kan ervaring opdoen in projecten bij onze opdrachtgevers en in projecten op de dit bedrijf-boerderij. Naar onze opdrachtgevers spelen we zowel een uitvoerende als adviserende rol.

In onze aanpak vinden we vakmanschap belangrijker dan feitenkennis en geloven wij niet in de beste methode, taal of tool, maar in de best passende oplossing. Onze collega`s zijn:leergierig, toegewijd en hebben passie voor nieuwe IT-ontwikkelingen.

Binnen dit bedrijf wordt software gemaakt in een zogenaamde ontwikkelstraat. Dit is een combinatie van tools, technieken en platform die een voor ontwikkelaars deelbare en uniforme omgeving biedt om software te bouwen.

Het is onze wens om de mogelijkheden naar het opzetten van een gedistribueerde omgeving met Erlang te onderzoeken. Het onderzoek behelst o.a. een inventarisatie van benodigde tools en alternatieven hiervoor, en inrichting van een robuuste startklare gedistribueerde Erlang omgeving. Het moet hierin mogelijk zijn dat actors zich kunnen verplaatsen zodat uitval van een server geen gevolgen heeft voor de werking van het programma.

Interesse? www.werkenbijsogyo.nl voor meer informatie over onze organisatie. Tevens zijn hier al onze andere afstudeeropdrachten te vinden.

dit bedrijf (Software innovators) T.a.v. Brenda Klever (HR- Consultant) Utrechtseweg 301 3731 GA De Bilt

Werkzaamheden

 • Een gedistribueerde Erlang-omgeving opzetten.
 • Waar actors zich kunnen verplaatsten en dupliceren om zo een robuuste omgeving te kunnen maken waarbij de uitval van een enkele server geen direct effect heeft op het programma.
 • Daarnaast zijn we benieuwd naar de werking van het systeem en de voor en de nadelen ervan op het gebied van performance, robuustheid en schaalbaarheid.

Gewenste profiel

 • Je hebt een passie voor nieuwe technologie, nemen initiatief en zijn bereid nieuwe paden te bewandelen
 • Je bent ge├»nteresseerd in Design Patterns.
 • Je wilt graag na hun afstudeerperiode bij Sogyo in dienst treden.
 • Je bent leergierig, je wilt zowel onderzoeken en experimenteren als realiseren en implementeren.
 • Je hebt kennis van IT.

Wat bieden wij

 • Meer dan enkel een uitdagende afstudeeropdracht om je studie succesvol af te ronden.
 • Als afstudeerder profiteer je van de 16 jaar ervaring die Sogyo heeft met het software ontwikkelvak.
 • Krijg je goede begeleiding door ervaren experts en de mogelijkheid om ervaring op te doen met een grote verzameling moderne tools en technieken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf, opgericht in 1995, is een informele, energieke, inhoudelijk gedreven IT-dienstverlener met alle ruimte voor jouw ontwikkeling! In onze aanpak vinden we vakmanschap belangrijker dan fei...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »