Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Office Stage (MBO)

Functie Receptioniste
Education level MBO
Location Gorinchem
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf zijn wij op zoek naar een stagiaire die onze functie receptioniste kan vervullen. Wij zoeken een iemand die van aanpakken weet, wat wil leren over de branche waar een receptionist(e) zich in begeeft en zich natuurlijk wil ontwikkelen.

Je bent werkzaam als receptioniste bij dit bedrijf, dit bevindt zich op de begane grond van het gebouw. Het bedrijf beschikt over 8 flexplekken en verschillende vergaderzalen en coachruimtes waar ondernemers hun werk uitvoeren, deze ben je dan ook heel de dag van dienst. Je bent het aanspreek punt van alle ondernemers en zorgt dat hun afspraken met een warm welkom worden ontvangen. Ook zorg je dat de telefoon wordt beantwoord. Onze vergaderruimtes zijn dagelijks verhuurd en eventueel zorg jij voor de lunch, koffie of thee. Ook ben je verantwoordelijk voor de social media & acquisitie binnen ons bedrijf.

Kortom een leuke functie waar je veel van kan leren! Denk je dat jij deze kwaliteiten beheerst? Stuur ons dan een berichtje naar info@flexplekgorinchem.nl of solliciteer via onderstaande button.

Werkzaamheden

  • Receptionistenwerk, social media en acquisitie

Gewenste profiel

  • Representatief en klantvriendelijk

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een onderdeel van Best Buildings Holland. Dit bedrijf houdt zich al jarenlang bezig met het verhuren van duurzame bedrijfsruimtes. Ons streven is om de starter, organisaties, coaches...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »