Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair Marketing Communicatie

Functie Stagiair Marketing Communicatie
Education level HBO, WO
Location Utrecht
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking bruto per maand
Huidig opleidingsjaar 2

Taakomschrijving

Volg jij een HBO Marketing/Communicatie opleiding en zoek je per september 2014 een leuke, uitdagende stageplek? Dan ben je bij MKB Servicedesk aan het goede adres! Als stagiair ondersteun je de socialmedia- en communicatiemanager op verschillende vlakken. Hierbij kun je denken aan het ondersteunen bij het beheer van de verschillende socialmediakanalen van MKB Servicedesk. Ook het meedenken over online en offline campagnes en de organisatie van evenementen met onze #MKBuzz behoort tot je taken. Kort samengevat is het een diverse stage waarbij je alle aspecten van het vak kan leren.

Gewenste profiel

  • Wij zijn op zoek naar een stagiair met een goed gevoel voor taal, die creatief kan denken.
  • Volg jij een HBO Marketing/Communicatie opleiding?
  • Kun je goed met Photoshop overweg en heb jij iets met ondernemen? Dan ben jij misschien wel de stagiair waar wij naar op zoek zijn!

Wat bieden wij

  • Wij bieden je een uitdagende (meewerk-/afstudeer-)stage in een creatieve werkomgeving met een goede werksfeer op ons kantoor in Utrecht. De stagevergoeding bedraagt 300 euro bruto per maand.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Binnen drie jaar van 8 naar 35 medewerkers! Stage lopen bij de dit bedrijf is instappen bij een snel groeiende organisatie met getalenteerde, ambitieuze en energieke mensen. Met elkaar verbonden do...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »