Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Onderzoek de toegevoegde waarde 3D printer voor Kaemingk!

Functie Stagiair Onderzoeker
Education level HBO, WO
Location Aalten
Dagen per week 1, 2, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking Hoogte van bedrag is afhankelijk van de opleiding.

Taakomschrijving

Heeft een 3d printer toegevoegde waarde voor - de processen binnen - Kaemingk? En zo ja, aan welke eisen dient deze 3d printer te voldoen en zijn er nog meer commerciële mogelijkheden voor Kaemingk nu of in de toekomst?

Achtergrond van de opdracht: De 3d printer is enorm in opmars. Kaemingk is een innovatieve internationale groothandel in decoratieartikelen. Er is veel ruimte voor productontwikkeling. Deze ontwikkeling van decoratieartikelen kan op velerlei manieren. Het goed, op tijd en juist aansturen van de juiste categorieën van producten- in essentie de samples - is essentieel voor Kaemingk. Wellicht biedt een 3d printer in dat opzicht mogelijkheden om deze aansturing te verbeteren en te versnellen. Daarnaast biedt een 3-D printer wellicht ook commerciële kansen – aanverwant aan onze business en/of onze omgeving - voor Kaemingk.

Werkzaamheden

  • Het doel is om helder te krijgen of kaemingk zijn aansturing en ontwikkeling van categorieën van producten en/of producten kan versnellen en verbeteren door de aanschaf van een 3d printer
  • Daarnaast moet onderzocht worden welke mogelijkheden deze printer moet hebben (specificaties), en wat de organisatorische / procesmatige aspecten zijn.

Gewenste profiel

  • Zeer gemotiveerde student, woonachtig in de regio
  • Pragmatische insteek met voldoende affiniteit voor techniek/IT/werktuigbouw
  • Voldoende realisme en zelfstandigheid om binnen een dynamisch internationaal profit bedrijf te functioneren

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Kaemingk bv in Aalten is een innovatieve leverancier van decoratieartikelen voor kerst, Pasen, Valentijn en het voorjaar. Kaemingk is met een prachtige collectie marktleider in Europa met showrooms...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »