Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Onderzoeksstage voorscholen

Functie Stagiair
Education level WO
Location Amsterdam
Dagen per week 1 of 2
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 9 - 9 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Geen.
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

In samenwerking met de IPabo, kenniskring Het Jonge Kind, wordt in september 2013 een onderzoek gestart naar de interactievaardigheden van pedagogisch medewerkers op de voorscholen van dit bedrijf. Voorscholen zijn voor kinderen tussen de 2,5 en 4 jaar, waar kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen aan de hand van een door pedagogisch medewerkers uitgevoerd VVE-programma zoals Piramide. Na een eerste kwantitatieve exploratie van de interactievaardigheden van een groot gedeelte van onze medewerkers, zal een interventietraject ontworpen worden om de interactievaardigheden van pedagogisch medewerkers te verbeteren. Van dit interventietraject zal de effectiviteit vastgesteld gaan worden.

Werkzaamheden

  • De stagiair zal een belangrijke rol krijgen in de uitvoering van het onderzoek.
  • Hij of zij zal een rol krijgen bij de observaties van onze pedagogisch medewerkers, verwerking en analyse van de gegevens.
  • Daarnaast levert de stagiair een bijdrage aan het ontwerp van het interventietraject en zal eventueel de training van pedagogisch medewerkers mede uitvoeren.

Gewenste profiel

  • Kennis van en affiniteit met de (taal)ontwikkeling van jonge kinderen en het handelen van pedagogisch medewerkers in voorscholen.
  • Kennis van analysetechnieken (bij voorkeur in SPSS).
  • Belangrijk zijn: zelfstandig kunnen werken, flexibiliteit, sociale vaardigheden, plan- en organisatievaardigheden, stressbestendigheid, initiatiefrijk.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »