Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

(Online) Marketing bij Jong bedrijf in Amsterdam

Functie Online Marketing
Education level HBO, WO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat teksten en vertalingen schrijft gevestigd is in Amsterdam. Wij vertalen voor grote, toonaangevende klanten, maar ook voor creatieve start-ups. Wij zijn momenteel ontzettend aan het groeien en daarom zijn we per direct opzoek naar een stagiair online marketing die helpt om deze groei te bewerkstelligen.

Functieomschrijving

Jij gaat je het komende half jaar bezig houden met het beheer en de optimalisatie van de website. Je pakt de verbeterpunten aan in de huidige situatie en wilt de beste resultaten behalen door het toepassen van SEO technieken. Je werkzaamheden variëren van het opzetten van marketingacties, linkbuilden en zoekmachineoptimalisatie, tot het schrijven van goede teksten.

Dit bieden wij jou:

Een enthousiast team met jonge collega’s Een dynamische werkplek waarin je volop de gelegenheid krijgt om jezelf te ontwikkelen Verse gezamenlijke lunch met brood van de bakker om de hoek! Geïnteresseerd?

Wil je bij ons stagelopen? Stuur ons dan een e-mail met CV en je motivatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »