Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Online Marketing & Creative Business

Functie Online Marketing & Communicatie (E-Commerce)
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Apeldoorn
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking 0

Taakomschrijving

Wij zijn hét media- en marketingbureau waar samen winnen centraal staat. Je helpt het groeien van verschillende dochterbedrijven onder Unlimited Brand. Daarnaast gaan wij samen met verschillende ondernemers in veel verschillende bedrijfstakken samen werken om hun bedrijfsmodel te verbeteren. Of het nou gaat om in de muziekwereld, persoonlijk ontwikkeling, brands of startups. Niks is te gek. De uitdaging is hoog, want je leert altijd iets nieuws!

Wij geloven in de kracht in samenwerking en in jou! In jouw stageperiode zorgen wij ervoor dat jij gaat groeien! We gaan in jou investeren, zodat jij het maximale kan uithalen binnen je stage periode maar ook hierna. Bekijk onze verschillende stage aanbod. Staat jou niet er tussen? Of zoek je een afstudeer stage? Stuur gerust een email en dan kunnen wij kijken of we een passend stage aanbod hebben.

Hier heerst een start-up cultuur en wij zorgen er samen voor dat je relevante ervaring opdoet en echt onderdeel wordt van een snel groeiende en internationale start-up.

Wij zijn op zoek naar verschillende stagiair(e) die samen met ons enthousiaste team Unlimited Brand wil ondersteunen naar de volgende fase.

Meer info en solliciteren kan via deze link: https://www.unlimitedbrand.nl/stageplek/

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren