Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

(Online) Marketing en communicatie stagiair gezocht voor Zorgvoorelkaar

Functie projectmedewerker
Education level HBO
Location Breda
Dagen per week 1 of 3
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg. Stage kan plaatsvinden in Breda en Rotterdam. Geinteresseerd? Neem contact op via anne@zorgvoorelkaar.com
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Zorgvoorelkaar Zorgvoorelkaar (www.zorgvoorelkaar.com) is een online marktplaats voor vrijwillige en professionele hulp. Vergelijk het met Marktplaats.nl, maar dan specifiek voor zorg en welzijn. Nederlanders die op zoek zijn naar (thuis)zorg of hulp kunnen hier hun vraag plaatsen en gekoppeld worden aan zowel vrijwilligers als professionals. Zorgvoorelkaar is een landelijke marktplaats met een sterk lokaal karakter, waarbij alle relevante organisaties en mensen samenkomen om de zorgbehoefte zo goed mogelijk in te vullen. Binnen deze online communities kunnen leden ervaringen met elkaar uitwisselen en worden zorgaanbieders ook zichtbaar beoordeeld.

Zorgvoorelkaar is in november 2011 gestart in vier Nederlandse gemeenten. Op dit moment is Zorgvoorelkaar sterk aan het uitbreiden naar nieuwe gemeenten. Tevens is er erg veel media aandacht voor het concept (zie o.a. NOS, NRC) en om de groei in 2013 in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. Wij zoeken een talentvolle en enthousiaste stagiair die ons kan helpen bij onze (online) marketing en communicatie.

Opdracht Vanaf februari 2013 zoeken wij een gemotiveerde student voor 3-6 maanden die ons team wil ondersteunen bij het aanjagen, onderhouden en succesvol uitbouwen van de Zorgvoorelkaar community in Nederland. De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:

 Ondersteuning bij bedenken en opzetten marketing campagnes  Beheer social media kanalen (vooral Facebook en Twitter)  Content creëren voor PR  Uitbouwen bestand PR relaties  Ondersteuning online campagnes (SEO/SEA)  Beheer nieuwsbrieven  Algemene ondersteuning van het team

Profiel Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en zelfstandige student die interesse heeft in zorg, welzijn, innovatie en internet. Wij zoeken iemand die over de volgende eigenschappen beschikt:

 Flexibel  Servicegericht  Ondernemend  Hands-on mentaliteit  Zelfstandig  Goede beheersing Nederlandse taal in woord en schrift  Affiniteit met internet, ehealth en innovatie

De standplaats voor deze opdracht is Rotterdam/Breda, maar er kan ook gedeeltelijk vanuit huis worden gewerkt. Werktijden zijn in overleg. De stage kan beginnen vanaf februari 2013.

Werkzaamheden

  • marketing acties ontwikkelen en opzetten, social media beheren, PR communicatie beheren

Gewenste profiel

  • proactief, flexibel, ondernemend, servicegericht

Wat bieden wij

  • Professionele, persoonlijke begeleiding in een klein team. Volop mogelijkheden om zelf activiteiten te ontwikkelen en uit te voeren op marketing en communicatie gebied.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »