Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Online marketing plan schrijven

Functie Online Marketeer
Education level HBO
Location Huizen
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Onbekend
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Experience Gifts is een evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren en verkopen van diverse belevenissen. Er zijn meerdere webshops onder de vlag van Experience Gifts, waar belevenissen in de vorm van een kadobon worden aangeboden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Huizen.

Bij onze activiteiten moet u denken aan Vliegcursussen, Ballonvaren, Skydiven, Lamborghini rijden, Helikoptervliegen en nog veel meer spectaculaire activiteiten, die zowel op de zakelijke als op de particulieren markt gericht zijn. Onze diensten worden zowel in Nederland als in Belgi├ź aangeboden.

Experience Gifts werkt al vele jaren met stagiaires en biedt dan ook verschillende stageplaatsen aan op bijvoorbeeld de afdelingen Verkoop, Klantenservice of Marketing. Voor deze afdelingen hebben wij diverse stageopdrachten voor zowel afstudeer- als meewerkstages.

De verkoop van de kadobonnen binnen het concept van Experience Gifts gebeurt hoofdzakelijk via de verschillende webshops, te weten www.experiencegifts.nl, www.kado-express.com, www.vliegles.nl en www.ladygifts.nl Hiermee bereiken wij zowel de consumentenmarkt als ook het bedrijfsleven. Omdat de verkoop voornamelijk online gebeurt, bieden wij een stageplaats aan voor het schrijven van een marketingplan met als doel de online verkoop van de shops verder uit te breiden via nieuwe toepassingen. Het Internet biedt een groot aantal mogelijkheden voor Experience Gifts.

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende functie binnen een snel groeiend, jong en dynamisch bedrijf? En heb je affiniteit met het Internet, dan zien we je reactie graag tegemoet.

Werkzaamheden

  • Tijdens je stage werk je aan het schrijven van een online marketing plan om de dienstverlening van Experience Gifts verder uit te breiden met nieuwe online concepten.
  • Dit in combinatie met voorkomende werkzaamheden binnen onze bedrijfsvoering.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn een evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren en verkopen van diverse belevenissen. Er zijn meerdere webshops onder de vlag van ons bedrijf, waar belevenissen in de vorm ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »