Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Online Marketing Stage | Amsterdam centrum | Jong, snelgroeiend bureau | Pooltafel | Vrijmibo :-)

Functie Zoekmachine Marketing (SEO & SEA)
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding
Salaris opmerking Wij bieden €300 per maand voor 40 uur
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

<p> We zijn een jong en snelgroeiend Online Marketing bureau in Amsterdam, gespecialiseerd in Zoekmachine Marketing; SEA &amp; SEO. We werken voor klanten als; Samsung, Opel, Goosecraft, Hapeco en SRO. Daarnaast doen we veel andere toffe online projecten. We zoeken een slimme en enthousiaste stagiair die alles weet of alles wil weten over zoekmachine marketing. Je bent voornamelijk bezig met Zoekmachine Optimalisatie (SEO) voor verschillende websites, dus je zorgt ervoor dat deze websites makkelijk te vinden zijn in google en hoog &lsquo;ranken&rsquo; in de zoekmachine. Ervaring met SEO is een pr&eacute;, maar wij zouden je ook kunnen opleiden binnen het dynamische gebied van Zoekmachine Optimalisatie. Wij bieden een leuke en afwisselende stage bij een jong en snelgroeiend online marketing bureau, nuttige werkervaring, uitdagende projecten en klanten, leuke vrijmibo, en meer!!</p>

Werkzaamheden

  • Je bent vooral bezig met Zoekmachine Optimalisatie (SEO) voor verschillende websites, dus je zorgt ervoor dat deze websites makkelijk te vinden zijn in google en hoog ‘ranken’ in de zoekmachine.

Gewenste profiel

  • HBO/ WO, flexibel, gedreven, enthousiast, leergierig, 3 tot 5 dagen per week. Je neemt zelf initiatief en denk mee in de organisatie.

Wat bieden wij

  • Wij bieden een leuke en afwisselende stage bij een jong en snelgroeiend online marketing bureau, nuttige werkervaring, uitdagende projecten en klanten, leuke vrijmibo, en meer!!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »