Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

ONLINE MARKETING STAGE BIJ EEN FILMDISTRIBUTEUR

Functie Stagiair Online Marketing
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 350

Taakomschrijving

Wil jij werken in de veranderlijke en aantrekkelijke wereld van film? dit bedrijf is een onafhankelijke filmdistributeur die al meer dan 40 jaar professionaliteit verenigt met liefde voor films en een goede neus voor nieuw talent. In Nederland, België en Luxemburg brengen we films uit in de bioscoop, op dvd, Video on Demand en televisie. We zijn gespecialiseerd in films met een maatschappelijke relevantie. We bouwen aan een VOD-platform voor transformatieve films en bieden een werkervaringsstage voor dit platform aan.

Werkzaamheden

  • Meedenken over- en laden van content op het VOD-platform, genereren en verwerken van data, ondersteuning bij marketing, PR, social media.

Gewenste profiel

  • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal. Ervaring op het gebied van Online Marketing en affiniteit met film zijn een pré.

Wat bieden wij

  • Professionele en informele sfeer, een enthousiast en ondernemend team, vrijheid om jezelf te ontwikkelen, start september(of februari) 2018 voor 6 maanden, ontwikkelen van een nieuw concept/platform.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een onafhankelijke filmdistributeur die al meer dan 40 jaar professionaliteit verenigt met liefde voor films en een goede neus voor nieuw talent. In Nederland, België en Luxemburg br...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »