Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

(Online) marketing stage jonge HR-tech start-up in Amsterdam

Functie Marketing stage
Education level HBO, WO
Location Amsterdam
Dagen per week 4
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 5 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking En nog een vergoeding voor gebruik telefoon en laptop

Taakomschrijving

Van marketing gaat je hart sneller kloppen. Je bent een denker én een doener. Een slimme doener zogezegd. Je moet er niet aan denken om een nummertje in een grote organisatie te zijn. Je houdt van gezelligheid, maar bent ook ambitieus. Je bent leergierig en niet bang om te vallen (en weer op te staan). Je bent zorgvuldig en betrouwbaar, maar alles behalve saai. Dan zijn wij op zoek naar jou!

The Selection Lab is hard bezig om de werving- en selectie industrie op z’n kop te zitten. Door op een slimme manier digitale selectie instrumenten en artificial intelligence te combineren zijn wij in korte tijd het assessmentbureau van een aantal prestigieuze advocatenkantoren geworden. En dat smaakt naar meer. Ga jij met ons meedoen?

Wat wij bieden: - Werkervaring binnen een early stage HR tech start-up - Veel (verschillende) verantwoordelijkheden - Coaching door onze CEO - Vergoeding telefoon en laptop van 30 euro per maand - Stagevergoeding van 350 euro per maand - Werkplek in een gaaf anti-kraakpand in Amsterdam

Bij ons zal je je bezighouden met eigenlijk van alles en nog wat. Je hoofdverantwoordelijkheid richt zich op het binnenhalen van zowel mogelijk studenten op ons platform middels allerlei vormen van (online) marketing. Social media, PR, evenementen, you name it (and do it)! Maar ook op het vlak van B2B marketing zul je meedenken over de strategie en helpen met de uitvoering. Daarnaast ondersteun je het team op allerlei gebieden (zoals productontwikkeling, sales, mee-borrelen, etc.). Oftewel, je hoeft niet bang te zijn om je ooit te vervelen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »