Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Meeloopstage - Afdeling Online Marketing

Functie Stagiair(e) Online Marketing
Education level HBO
Location Hoofddorp
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Wie zijn wij?

Eventim Nederland is één van de grootste en meest veelzijdige ticketingorganisaties van Nederland met het breedste aanbod aan live-entertainment. Zo kun je bij ons terecht voor tickets voor The Lion King, Ladies of Soul, Kensington, George Ezra maar ook voor Best Kept Secret en TT Assen.

In welk team kom je te werken?

Ons marketingteam bestaat uit een E-Commerce Manager en drie Online Marketeers. Wij ondersteunen producenten actief bij de marketing en promotie van hun evenementen. Dit doen wij o.a. door het inzetten van onze website, e-mailmarketing, de diverse social media, databasemarketing en online advertising.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste stagiair die ons team vanaf februari 2019 kan ondersteunen. Als stagiair ben je een belangrijk onderdeel van ons online marketingteam. Je houdt je onder meer bezig met: - Contentmanagement van de website - Het schrijven van teksten - Het bijhouden van de Eventim blog - Het opmaken van advertenties - Meedenken over de marketingcampagnes - De activiteiten en werkzaamheden op locatie bij een evenement

Wat vragen we van jou?

Je volgt een relevante hbo-opleiding (studierichting Marketing / Communicatie) en je zit op dit moment in je derde of vierde jaar van je studie; Photoshop is voor jou bekend; Kennis van HTML en Illustrator is een pré; Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; Wanneer je affiniteit hebt met musicals, concerten, evenementen, maak je het plaatje compleet!

Wat kan je van ons verwachten?

Uiteraard ontvang je een marktconforme stagevergoeding en worden je reiskosten vergoed. Nog belangrijker is dat wij een gedreven en relaxte werksfeer hebben en vooral hele leuke collega’s. Daarnaast zijn wij goed bereikbaar, ons kantoor is in het centrum van Hoofddorp.

Enthousiast geworden? Reageer dan meteen en kom ervaring opdoen in een leuke, dynamische en informele ticketingorganisatie! Stuur je sollicitatiebrief met CV per e-mail naar hr@eventim.nl t.a.v. Wendy Baars, HR Officer, o.v.v. “Stageplaats Online Marketing ”

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Eventim Nederland is één van de grootste en meest veelzijdige ticketingorganisaties van Nederland met het breedste aanbod aan live-entertainment. Zo kun je bij ons terecht voor tickets voor The Lio...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »