Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Online marketing stage

Functie Stagiair(e) online marketing
Education level HBO
Location Waalwijk
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een meewerkstage tijdens je HBO-opleiding en heb je affiniteit met online marketing? Ben jij leergierig, zelfstandig, gedisciplineerd en een echte teamspeler? Dan is de stage in het SEO & Content-team van dit bedrijf (DMG) iets voor jou!

Tijdens jouw stage bij DMG draait alles om contentverbetering en vindbaarheid. Dit houdt in dat je iedere week begint met het controleren van de nieuw geschreven teksten. Deze teksten integreer je ook direct op de websites van de verschillende formules van DMG. Hierbij kijk je goed naar de techniek. Je wilt immers dat de door jou geplaatste content goed gevonden wordt door Google. Naast dit operationele deel van je stage krijg je de ruimte om mee te denken over hoe pagina’s beter, mooier en interessanter gemaakt kunnen worden voor de consument.Kortom, een stage waar je meteen van waarde kunt zijn voor het team en volop ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je komt terecht in een jong team op de afdeling Marketing. Hier staat hard werken gecombineerd met een flinke dosis humor garant voor een leuke stageperiode.

Wie zijn wij?

Ben jij bekend met DMG? Als je ooit een keuken, nieuwe meubels of sanitair hebt gekocht, ben je waarschijnlijk in één van onze winkels geweest. Wanneer je komt werken bij DMG word je onderdeel van een ambitieus familiebedrijf met meer dan 24 formules. Ruim 5.500 collega’s wereldwijd streven naar het allerbeste voor onze klanten en dragen bij aan een steeds verder groeiende organisatie.

Zin om bij ons aan de slag te gaan?

Past deze opdracht en DMG bij jou en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Leuk! Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton en stuur ons je CV met motivatie! Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op met Sander Bomhof via Whatsapp of bel: 0620354450. Hij weet je alles te vertellen of deze stageplek!

Gewenste profiel

 • Een HBO student in de richting marketing, communicatie of bedrijfskunde;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken;
 • Je bent initiatiefrijk en durft nieuwe uitdagingen aan te gaan;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als op schrift;
 • Ervaring met Photoshop is een pré;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Waalwijk.

Wat bieden wij

 • DMG biedt je een uitdagende en afwisselende stageplek in een snelgroeiende professionele omgeving, binnen een organisatie waar opleiding en ontwikkeling hoog in het vaandel staan.
 • Vanzelfsprekend moet hard werken ook gepaard gaan met waardering en plezier in je werk. De sfeer is informeel en collegiaal te noemen. Je doet je werk mét en voor elkaar.
 • Stagevergoeding;
 • De mogelijkheid om veel te leren op het gebied van SEO & Content;
 • Een meewerkstage waarin ook ruimte is voor onderzoek;
 • Interne fitnessruimte (gratis);
 • Bedrijfsrestaurant en café.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf (DMG) is een financieel gezond en toonaangevend keuken-, meubel- en sanitairbedrijf dat al ruim 35 jaar klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Wanneer je bij...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »