Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Online Marketing Stagiair(e) Augustus/September 2018

Functie Online marketing stage binnen de automarkt!
Education level HBO
Location Arnhem
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 300 - 350

Taakomschrijving

In een veranderende automarkt zijn wij opzoek naar iemand die ons helpt met digitale communicatie richting onze klanten.

We zijn momenteel in onze showroom aan het werk met Surfaces gekoppeld aan grote TV schermen, een videotool waarmee de verkoper een videoboodschap kan opnemen voor klanten in plaats van een e-mail te zenden, onze service adviseurs gaan langzaam afscheid nemen van een papieren werkorder en volledig op een iPad werken en nieuwe Volkswagens zijn "connected" met bijvoorbeeld de iPhone van een klant, maar ook met onze systemen... live kunnen wij daardoor kilometerstanden, storingen en meldingen dat de auto aan onderhoud toe is inzien, online.

Wil jij de autobranche veranderen en inspelen op de online mogelijkheden? Dan is afstuderen bij Zijm waar je begint.

We zijn op zoek naar iemand die onze online communicatie naar een hoger niveau kan tillen. Waar liggen de wensen en behoeften van onze klanten/doelgroep? En hoe kunnen we daar praktisch op inspelen zó dat wij er commercieel gezien baat bij hebben. Een particulier wilt bijvoorbeeld zien wat zijn inruilauto waard is zodat men daarna het budget kan bepalen voor een nieuwe Volkswagen, maar wij kunnen die informatie niet tonen zonder tussenkomst van personeel. Een leaserijder wilt op basis van zijn budget (bijvoorbeeld € 500,- per maand) zoeken naar een auto die daar binnen past, wij communiceren alleen de vanafprijs als je hem aanschaft... Zaken waar wij nog onvoldoende inspelen op de vragen vanuit de markt dus.

Uit onderzoek blijkt dat mensen zich gemiddeld 60 tot 90 dagen oriënteren op aanschaf van een auto. 20 jaar geleden begon dag één in de showroom waarbij mensen kwamen kijken welke nieuwe Volkswagens er op de markt waren. Tegenwoordig is het even googlen naar de nieuwste modellen. Dat betekent dat wij geen contact hebben met prospects in het beginstadium van de oriëntatiefase. Inmiddels zijn er wel technische mogelijkheden om mensen te identificeren en wellicht ook te kwalificeren nog vóórdat ze de showroom binnen komen (of bijvoorbeeld een concrete offerte aanvragen via Zijm.nl). Help jij ons in contact komen met prospects in de oriëntatiefase?

Neem contact op met dorus.arts@zijm.nl of via 06-57562066 en wellicht begint jouw carrière bij Zijm!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Zijm is dé Volkswagen, Audi, SEAT en Skoda dealer voor Arnhem en omstreken. Zijm is in de afgelopen jaren sterk gegroeid en is inmiddels ruim 180 medewerkers groot.

Vanuit de roots als familiebe...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »