Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Online marketingcampagne

Functie Online Marketing
Education level HBO
Location Hooglanderveen
Dagen per week 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking 250 stagevergoeding range:Onbekend
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

'Blogboek is een online communicatiemiddel. Het is zeer innovatief, omdat we een nieuwe doelgroep (ouders van kinderen met een handicap) benaderen en omdat deze manier van communiceren niet bestaat. Het gaat nu nog via schriften! Bovendien kunnen we de doelgroep op verschillende manieren bereiken: direct of via school, de hulpverleners of zorgprofessionals.

We willen de ouders in ieder geval zo veel mogelijk online bereiken. e-commerce dus. Via google, facebook, twitter en misschien andere social media.

We zoeken een student die ons kan helpen met het schrijven van een marketingplan en het opzetten van een online marketingcampagne. Het is dus een stage op zowel beleidsmatig niveau (marketingplan) als uitvoerend niveau (opzetten van facebook- en google-advertenties).

Marketingplan (1,5 dag per week): De groep ouders is zeer divers (verschillende sociale klassen, inkomens, leeftijd, soorten beperking, wel/niet gescheiden etc), de benadering is divers (direct en indirect, online, magazines, beurzen etc), dat betekent dat een goed en gedegen marketingplan niet eenvoudig is. Hier moet echt over nagedacht worden en soms is er extra uitzoekwerk nodig.

Marketingcampagne (2,5 dag per week): Alles is nieuw, dus we zullen van alles moeten en kunnen uitproberen. Wele campagne werkt het beste? Welke online media hebben het meeste effect? Hoe spreken we de mensen aan? Allemaal zaken die we moeten gaan uitvinden, uitgaande van het motto ''al doende leert me''. Maar hierbij gebruiken we ons gezonde verstand als basis.

Omdat we een startup zijn, vraagt dat best wel wat van een student, namelijk: enige zelfstandigheid, creativiteit, gevoel voor de doelgroep, kennis van de social media.

Maar daar staat ook wat tegenover. Je kunt namelijk zelf veel bedenken en je energie erin kwijt. En natuurlijk helpen we je goed op weg en kijken we waar we je kunnen versterken. Elk idee is bespreekbaar.

' We zijn een stichting en worden betaald vanuit fondsen. dat betekent dat we geen ruim budget hebben. Maar daartegenover staat dat je bij ons heel veel kunt leren, dat je je eigen ideeën en dat je direct ziet wat het resultaat is. En dat is niet alles, want uiteindelijk werk je aan een concept wat het leven van de ouders van 365.000 kinderen kan verbeteren. Door minder tijd te hoeven besteden aan de zorgcoördinatie van hun kind, hebben ze eindelijk wat meer ruimte om ook aan andere zaken toe te komen. Mooi idee toch?

Werkzaamheden

  • Geen werkzaamheden opgegeven

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Inklus is een creatief bureau wat concepten bedenkt en uitvoert waarmee mensen die 'anders' zijn kunnen meedoen in de samenleving. Omdat we denken dat iedereen hier voordeel van heeft.
We zijn nu ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »