Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Interactive Media Stage bij IM Lounge in Amsterdam

Functie Online media
Education level HBO, WO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

OVER IM LOUNGE

Wij zijn voor onze klanten dagelijks op zoek naar meer conversie, beïnvloeding van gedrag of verandering van houding van hun doelgroepen. Wij weten als media bureau deze doelgroepen in contact te brengen met sales- en merkboodschappen. Op het juiste moment en tegen de scherpste tarieven ingekocht.

We werken voor een divers pallet aan adverteerders: van lokale MKB bedrijven tot grote internationale spelers als bijvoorbeeld ING, Yamaha of VanMoof. Hierin werken we nauw samen met een aantal creatieve en strategische (online) reclame bureaus. Wij maken dan ook niet de boodschap, maar zorgen dat deze boodschap optimaal onder de aandacht komt!

ZOEKEN WIJ JOU?

We zijn op zoek naar enthousiaste Interactive Media Stagiairs om ons te ondersteunen bij onze media campagnes. Werkzaamheden zijn onder andere: – het bedenken waar en hoe we de doelgroepen van onze klanten bereiken (bijvoorbeeld: offline via outdoor, via search ads op Google, via video op YouTube of zeer gericht op Facebook etc.) – meedenken over effectieve communicatie – inrichten en beheren van (online) media campagnes – optimaliseren van de media inzet naar de doelstellingen van onze klanten – advies over boodschap, creatie, websites – analyseren van surfgedrag op de websites van de klant – rapporteren & analyseren van de uitkomsten – en niet onbelangrijk: ons verrassen met jouw ideeën!

Het betreft een derde- of laatstejaars stage.

BEGELEIDING!

Je wordt uiteraard goed begeleid door ervaren collega's. Je helpt de media consultant de klantvraag en doelgroep te analyseren. Je zoekt uit wat de beste mogelijkheden zijn om (online) advertenties te plaatsen en kunt meedenken hoe deze advertenties eruit moeten zien. Vervolgens moet de campagne naar uitgevers verspreid en goed doorgemeten worden – dat betekent zeer accuraat werken.

De kracht van dit bedrijf ligt in het constant analyseren en optimaliseren van campagnes: hier komen cijfermatig inzicht, nauwkeurigheid en begrip van communicatie in samen. Maar ook creativiteit: wat maakt een internet campagne nog succesvoller?

VOLDOE JE AAN DIT PROFIEL?

Je moet over de volgende kwalificaties beschikken: – Een HBO of WO opleiding in de richting (Crossmediale / digitale) Media, Marketing, Commerciële Economie of Communicatie – Aantoonbare passie voor digitale communicatie – Zelfstandig, goed prioriteiten kunnen stellen en communicatief vaardig – Analytisch vermogen – Nieuwsgierig

Relevante technische en/of creatieve kennis is een pré.

VERGOEDING

De belangrijkste vergoeding is de enorme kennis en ervaring die je opdoet. Sterker nog, wij willen graag dat je bij ons komt werken op het moment dat je hebt laten zien wat je in je hebt en een echt talent blijkt te zijn! Maar uiteraard krijg je ook stagevergoeding gedurende de stage zelf. De hoogte hangt af van de invulling van de stage en is vaak boven markt gemiddeld.

MATCH?!

Zie jij de match of wil je meer informatie? Solliciteer dan nu of neem contact op!

mail naar sollicitatie@imlounge.nl

of check www.imlounge.nl/vacatures

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een online media bureau in het nieuwe creatieve centrum van Amsterdam, recht tegenover Amsterdam CS! We zijn gespecialiseerd in performance based Online Media: het bereiken van en ad...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »