Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Online PR / Communicatie / Reputatiemanagement Stage - Amsterdam

Functie Online PR / Communicatie / Reputatiemanagement Stage - Amsterdam
Education level HBO, WO
Location Amsterdam
Dagen per week 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking Minstens 2 dagen per week beschikbaar. Mogelijkheid voor deeltijds-stage voor 3-6 maanden (6 maanden->2 dagen p.w., 4 maanden -> 3 dag p.w., etc.) De stagevergoeding bedraagt tussen de €200 en €400,- per maand (€200 bij 2 dagen in de week, enz.). Zoals bij elke stage is het onze intentie om je hierna bij ons een (bij)baan aan te bieden. Interesse? Stuur je C.V. en je motivatie mee!

Taakomschrijving

Het internet is dé plaats geworden waar informatie wordt gedeeld, meningen worden gevormd en producten en diensten worden verkocht. Het internet, met Google in het bijzonder biedt een bijzonder effectief platform voor professionals en bedrijven om zichzelf te presenteren. De zoekresultaten die potentiële klanten te zien krijgen bij het Googelen naar een persoons- of bedrijfsnaam bepalen voor een belangrijk deel het beeld dat zij vormen. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd op het gebied van "zoekmachine reputatiemanagement" waarbij wij ervoor zorgen dat onze klanten een goede eerste indruk maken in Google. Dit doen wij door middel van een bijzondere combinatie van "gewone" marketing & communicatie, gespecialiseerde SEO-technieken en een breed netwerk. Hiermee boeken wij op innovatieve en creatieve wijze de beste resultaten voor onze klanten. Denk hierbij aan het onzichtbaar maken van een negatief artikel in de zoekresultaten, aan het oppoetsen van een online reputatie van een professional of aan het beter onder de aandacht brengen van werkzoekenden.

Bij ons krijg je vrijwel meteen verantwoordelijkheid. Zo krijg je een goede inkijk in de manier waarop bedrijven gevonden worden op internet en hoe wij hun reputatie monitoren en beschermen. Je zal veel leren over hoe reputaties online gemaakt of gebroken worden en wat bedrijven en professionals hieraan kunnen doen. Door onze schaal krijg je tijdens je stage van alle aspecten van het werk wat te zien.

De stage is daarnaast bij de meeste opleidingen studiepunten waard! 6-12 ECTS aan de Media & Cultuur opleiding aan de UvA (o.a. richting Nieuwe Media) en minimaal 7,5 ECTS bij de UU (o.a. Nederlands en Theater Film & Televisiewetenschappen).

De werkzaamheden bestaan onder andere uit: content creatie voor, en webredactie van, websites binnen ons beheer, linkbuilding, veel communicatie gerelateerde activiteiten en alles wat er verder komt kijken bij een online reputatiemanagement traject.

Werkzaamheden

 • Webredactie
 • Linkbuilding
 • SEO
 • Online PR

Gewenste profiel

 • WO
 • Zeer goede beheersing Nederlands in woord en schrift
 • HBO, met HAVO of VWO als vooropleiding

Wat bieden wij

 • Ruime Stagevergoeding
 • Flexibele Uren
 • Locatie in Amsterdam
 • Jonge Collega's

Neem contact met ons op via info@mediamaze.nl (stuur je C.V. en je motivatie mee)!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Door de jarenlange ervaring op het gebied van online reputatiemanagement zijn de specialisten van dit bedrijf bij uitstek gekwalificeerd om particulieren en bedrijven te helpen hun online reputatie...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »