Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Ontwikkeling grafische interface infotainment systeem

Functie Stagiair productontwikkeling
Education level HBO
Location Almelo
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

ID4Motion is een dochter onderneming van ACtronics en specialiseert zich in het ontwikkelen van interface producten voor de mobiliteit industrie. Wij zijn opzoek naar enthousiaste stagiairs die leergierig zijn en om goed zelfstandig kunnen werken. Je gaat bezig met het ontwikkelen van een infotainment systeem voor de automobielindustrie.

Het komend halfjaar zullen wij een eerste proof of concept gaan ontwikkelen waarbij het product hardware en software matig volledig ontwikkeld moet gaan worden. Gebruik makend van onze bestaande platformen zal je gezamenlijk met de grafische ontwerpers een volledige gebruikers interface ontwikkelen en implementeren.

Het proof of concept model zal uiteindelijk gebruikt worden voor marketing promotiedoeleinden en moet er dus kwalitatief hoogwaardig uit komen te zien. Verder zal een deel van je taken liggen in het onderzoek doen naar specifieke functionaliteiten van het gehele systeem zoals ontwikkelen van Apps, ondersteuning van mobiele telefoon en integratie van navigatie, Bluetooth, wifi, touchscreen.

Gewenste profiel

  • Vereisten: ervaring met C++/Android
  • Goede kennis van Linux is wenselijk maar geen pre.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Develops and markets technologies for battery management.

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »