Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Op zoek naar een meewerkstage of afstudeeropdracht en affiniteit met Media?

Functie Media medewerker / Communicatie medewerker
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Op zoek naar een meewerkstage of afstudeeropdracht (in combinatie met minimaal 3 dagen meewerken) en affiniteit met Media?

Ben jij HBO of WO student en op zoek naar een meewerkstage of afstudeeropdracht en heb je affiniteit en interesse in media? Meld je dan nu aan voor een stage of afstudeertraject bij één van onze mediabureaus en gebruik je stage om de eerste stap te zetten in jouw carrière binnen de mediabranche!

De uitdaging

Wij bieden aanstormend talent de kans ervaring op te doen in de mediabranche. Binnen de bureaus MEC, MediaCom, dit bedrijf, Kinetic, Mindshare en Quisma stellen wij een aantal plaatsen beschikbaar voor HBO of WO studenten die een meewerkstage of afstudeeropdracht moeten voltooien. Het programma zal vijf maanden duren en kan in overleg met de student plaatsvinden op het gebied van Digital Media, Search Marketing, RTV/AV (Radio & Televisie) planning, Trading, Research, Insights of Communication planning.

Gedurende de stage maak je kennis met de verschillende takken van sport binnen de mediawereld. Je zult ons interne programma 'van briefing tot factuur' doorlopen, teneinde kennis te maken met alle onderdelen, activiteiten en processen binnen een mediabureau.

Tijdens je stage zal je begeleiding krijgen van je praktijkbegeleider en zal je vanuit de afdeling HRM alle ondersteuning krijgen die je nodig hebt. Het onderwerp van een afstudeeropdracht wordt in overleg met je praktijkbegeleider bepaald. (Bij een afstudeerstage zal er wel minimaal 3 dagen in de week meegewerkt moeten worden!)

Na een succesvolle afronding van de afstudeerstage is er kans op een arbeidscontract bij één van onze bureaus. Gedurende het afstudeerprogramma maak je kennis met de verschillende takken van sport binnen de mediawereld. Je zult ons interne programma 'van briefing tot factuur' doorlopen, teneinde kennis te maken met alle onderdelen, activiteiten en processen binnen een mediabureau.

Tijdens de afstudeerperiode zul je begeleiding krijgen van je praktijkbegeleider en zul je vanuit de afdeling HRM alle ondersteuning krijgen die je nodig hebt. Het onderwerp van de afstudeeropdracht wordt in overleg met je praktijkbegeleider bepaald.

Je afstudeeropdracht / scriptie zal je aan het einde van de stageperiode presenteren aan andere afstudeerstudenten en je begeleider.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je de uitdaging aangaan? Reageer dan snel!

De kandidaten die worden geselecteerd zullen uitgenodigd worden voor een gesprek met HRM. Afhankelijk van dit gesprek volgt een tweede gesprek met een begeleider van één van de bureaus.

Indien dit gesprek door beide partijen als positief wordt ervaren, krijgt je aansluitend een stage overeenkomst aangeboden om met een nader te bepalen aanvang deel te nemen aan het stage programma.

Indien je vragen hebt over het stage programma, kun je deze richten aan solliciteren@groupm.com

Kijk voor meer informatie over de diverse mediabureaus op hun eigen websites:

 • http://www.mecglobal.nl/
 • http://www.mediacom.nl/
 • http://www.groupm.nl/
 • http://www.kineticww.nl/blog/contact/
 • http://www.mindshare.nl/
 • http://www.quisma.com/nl/

Werkzaamheden

 • Zie omschrijving.

Gewenste profiel

 • Zelfstandig
 • Affiniteit met media
 • Derde- of vierdejaars of WO student. (bijv. HBO Communicatie of Communicatiewetenschappen)
 • Gedreven en enthousiast
 • Aanpakker

Wat bieden wij

 • Wij bieden aanstormend talent de kans ervaring op te doen in de mediabranche.
 • Tijdens je stage zal je begeleiding krijgen van je praktijkbegeleider en zal je vanuit de afdeling HRM alle ondersteuning krijgen die je nodig hebt.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf, is de overkoepelende organisatie van internationale mediabureaus Maxus, MEC, MediaCom, Mindshare, Mediabasics, Kinetic, Quisma en Trefpunt. Deze bureaus verzorgen media- en communicati...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »