Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Opzetten Onderhoudsplan/Implementatie onderhoudssoftware Leimuiden

Functie Stage/Afstudeeropdracht
Opleidingsniveau HBO
Locatie Leimuiden
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Wij zijn een grote producent van sushi en produceren dagvers 24x7 en 365 dagen per jaar, en dus is de betrouwbaarheid van onze productie-installaties essentieel voor een betrouwbare levering aan grote supermarkten. Ook stellen internationale voedselveiligheidsnormen (IFS) eisen aan periodiek onderhoud, aan calibraties en aan registratie van het onderhoud. Het productieapparaat bestaat uit (Japanse) rijstovens, omeletbaklijn en sushirollen (maki)-machines met beperkte documentatie zonder Europese ondersteuning waarvoor soms ook geen lokale reservedelen voorhanden zijn. Daarnaast zijn er (Nederlandse) koel-/vriesinstallaties, etiketteerlijnen, flowwrappers en transportbanden, waarvoor in principe wel onderhoudsdocumentatie te verkrijgen is.

De opdracht: Voor de eerste twee Japanse machines (rijstoven, sushirollen/maki-lijn) een onderhoudsplan opstellen. Dit omvat:

  • Plan voor periodiek onderhoud/inspecties en registratie van dit onderhoud (evt. met softwareondersteuning als bijv. e-maint)
  • Compleet maken van onderhoudsdocumentatie (tekeningen, instellingen, schema’s)
  • Beoordeling betrouwbaarheidsirisco’s/”single point of failure”
  • Recommended spare parts list bij leverancier en vanuit onderhoudshistorie/risicoanalyse vaststellen en hiervoor leveranciers zoeken
  • (Samen) zoeken van lokale partners voor specifieke machinedelen (besturings-partner voor PLC besturing, oven-partner voor brandersystemen)
  • Voorstel maken voor samenwerking met deze partners (e.g. backup laten maken van de PLC’s door besturings-leverancier)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren