Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Vacature stagiair(e) Mediamanagement (orderbegeleider / commercieel account manager)

Functie Orderbegeleider / commercieel account manager
Education level MBO
Location Rotterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 24 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking vast bedrag
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Je zal niet snel een vacature voor een stageplek tegenkomen waarin eerlijk wordt gezegd dat je vooral rotklussen moet doen. Of dat er totaal geen sfeer is op kantoor en niemand zich om je bekommert. Dus is het aan ons om jou ervan te overtuigen dat wij de beste keuze zijn voor een sociale, ambitieuze student.

We onderscheiden ons om te beginnen doordat wij ons wél herinneren hoe het is om jong te zijn en stage te moeten lopen. Want het is en blijft natuurlijk gewoon verplicht vanuit je studie, niet omdat je er zelf per se zoveel zin in hebt. Je moet evenveel uren maken als de rest, maar dan voor minder geld. Je moet je volledig inzetten, terwijl je weet dat het maar tijdelijk is en dan ook nog eens onderaan beginnen – als het even tegenzit bij het kopieerapparaat. Als voorgaande je weinig uitmaakt en je vooral je tijd wilt uitzitten voor een voldoende, dan ben je niet wie wij zoeken. Als je wél wat van je stageperiode wilt maken, lees dan vooral even verder voor een stageplek in een gezellig, jong team (18-30 jaar) met afwisselend werk waardoor de tijd voorbij vliegt.

Bij dit bedrijf krijg je als stagiair geen speciale behandeling, dat wil zeggen je krijgt gewoon dezelfde inwerkperiode als iedereen en draait daarna ook gewoon mee in het team. Natuurlijk houden we er rekening mee dat je nog geen werkervaring hebt en minder voorkennis. Je hebt ook nog geen productkennis, dus elke vraag en elke bestelling is voor jou nieuw. Daarom wordt alles een keer uitgelegd en voorgedaan door je teammanager, en ook daarna mag je er gerust nog vragen over stellen aan je collega’s (graag zelfs).

Wat ga je precies doen?

Je gaat aan de slag op de afdeling Customer Service, het kloppende hart van het bedrijf waar al het klantcontact plaatsvindt. Je beantwoordt vragen via telefoon en e-mail, bijvoorbeeld over onze drukwerkproducten, levertijden en betaalopties. Bij nieuwe én bestaande klanten heb je een belangrijke commerciële, adviserende rol, daarom volgt iedereen het commerciële communicatieprotocol. Geen stoffige, dikke map maar een aantal hand-outs vol praktische tips en handige voorbeelden om orders binnen te slepen en klanten boven verwachting goed te helpen. Je krijgt ook persoonlijke feedback op de inhoud van je e-mails en gesprekken, dus je bouwt in korte tijd heel kostbare werkervaring op die je ook echt kunt onderbouwen op je cv.

Wat moet je al kunnen?

  • Je volgt een mbo-opleiding mediamanagement.
  • Je moet in korte tijd veel kunnen en willen leren. Je bent na je inwerkperiode namelijk verantwoordelijk voor je eigen werk, net als iedereen.
  • Je moet niet snel in paniek raken. Het werktempo ligt hoog en dat ligt de één nu eenmaal beter dan de ander.
  • Je moet van jezelf al wat verkooptalent hebben. We gaan je natuurlijk helpen en coachen, maar je moet wel een beetje lef hebben om te kunnen scoren.
  • We zoeken vooral ook een toffe, gezellige collega die zich geen stagiair voelt maar gewoon meedoet als volwaardig teamlid.

Wil jij deze stageplek?

Stuur ons dan een e-mail met jouw verhaal. Geen standaard riedeltje – maak je niet druk om ‘sollicitatieregels’ – maar gewoon hoe je bent en wat we van jou kunnen verwachten. Wie weet zitten we dan binnenkort samen aan de koffie om de details van jouw stage-opdracht te bespreken!

Je kunt je e-mail richten aan Ricardo van Agthoven via ricardo.vanagthoven@grafenia.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen via ons algemene telefoonnummer 010 254 01 01.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een drukwerkgigant met verschillende online en offline kanalen wereldwijd. De Nederlandse labels zijn gespecialiseerd in het online aanbieden van gestandaardiseerd drukwerk. Vanuit R...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »