Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Pak nu deze kans! Er is Stage plek beschikbaar binnen de marketing & sales afdeling van RoadSoft!

Functie Marketing & Sales Stagiair
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking €350 + BONUS! Onze bonusregeling biedt een goede aanvulling op je basis vergoeding. Inzet en succes wordt bij RoadSoft beloond!
Huidig opleidingsjaar 2 of 3

Taakomschrijving

RoadSoft is een internationaal softwarebedrijf gevestigd in verschillende Europese landen. Op ons hoofdkantoor in het centrum van Amsterdam op 50 meter van de Dam en 10 min lopen van Centraal Station werken wij met een team van 12 jonge mensen aan het internationale succes van RoadSoft. Op dit moment zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair om ons team te versterken.

Vanuit ons hoofdkantoor is het sales team iedere dag bezig iedereen in onze branche kennis te laten maken met de RoadSoft oplossingen. Een gedreven team van programmeurs werkt ondertussen op de achtergrond aan de nieuwste snufjes van de software.

RoadSoft heeft nog 1 plek beschikbaar in het sales team! Wij hebben deze plek alleen beschikbaar gesteld voor een ambitieuze stagiair die opzoek is naar een waardevolle meewerkstage om hiermee de basis van zijn toekomst te leggen.

Zie jij jezelf als een commerciële student met talent voor verkopen en wil je alles wilt leren op het gebied van sales? Reageer dan nu op deze bijzondere stage plek met een CV en motivatiebrief en wij nodigen jou uit voor een kennismakingsgesprek.

Contact persoon: Jasper Kapper

Telefoonnummer: 020-7163899 Email: j.kapper(@)rs-roadsoft.com

Ervaringen van eerdere stagiairs

Ik heb mijn tijd bij RoadSoft als zeer leuk en erg leerzaam ervaren. De enorme drive binnen het team werkt aanstekelijk en motiverend. In korte tijd heb ik een hoop geleerd! Clemens Dusseldorp, Commerciele Economie, Honours Program, Leadership in Sales, HvA.

Tijdens mijn 20-weken stage bij RoadSoft heb ik meer geleerd over sales dan in 3 jaar HBO. Ik kan een het iedereen aanraden! Elmer Schoenmaker, Commerciele Economie, Honours Program, Leadership in Sales, HvA.

Werkzaamheden

 • Genereren van new business
 • Upselling onder bestaande klanten
 • Verder uitbouwen van het bestaande reseller netwerk

Gewenste profiel

 • Talent voor verkoop
 • Leergierig om alles te leren op het gebied van sales
 • Makkelijk overweg kunnen met computers

Wat bieden wij

 • Een creatief en erg informeel kantoor in het centrum van Amsterdam op 50 meter van de Dam en 10 min lopen van Centraal Station
 • Een bedrijf met veel ervaring op het gebied van stagiairs. Je krijgt een goede begeleiding waardoor je stage periode succesvol en vlekkeloos verloopt!
 • Een waardevolle meewerkstage om hiermee de basis van je toekomst te leggen
 • Een plek in een jong en energiek team
 • Goede bonusregeling ter aanvulling van je stagevergoeding

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

RoadSoft is een internationaal software bedrijf gevestigd in verschillende Europese landen. Op ons hoofd kantoor aan de Herengracht in Amsterdam werken wij met een team van 12 jonge mensen aan het ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »