Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Per direct!! Uitdagende stage bij The Fabulous Shaker Boys als communicatie-assistent/(web) redacteu

Functie Redactie
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking 300
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

<p> <em>dit bedrijf zijn op zoek naar een initiatiefrijke stagiair Communicatie die niet bang is voor een flinke dosis zelfstandigheid. De offici&euml;le naam van je functie wordt communicatie-assistent / (web)redacteur.</em><br /> <br /> <strong>Omschrijving bedrijf: </strong><br /> <br /> dit bedrijf is een klein bedrijf werkzaam in de evenementensector. Per jaar zijn wij als cocktailcateraar op ruim 400 evenementen te vinden. Hiernaast organiseren wij ook zelf evenementen in en rond de Randstad. A Bartender Network is de overkoepelende organisatie van dit bedrijf en houdt zich voornamelijk bezig met consultancy en marketingcommunicatie activiteiten rond verschillende drankmerken.</p> <p> <br /> <strong>Contactgegevens:</strong></p> <p> <br /> dit bedrijf<br /> Singel 326a<br /> 1016 AE te Amsterdam<br /> T: 020 - 320 95 12<br /> E: rick@fabulousshakerboys.com</p> <p> &nbsp;</p>

Werkzaamheden

  • Je voornaamste taken zullen bestaan uit het bijhouden van alle sociale mediakanalen van The Fabulous Shaker Boys.
  • Je zult de kans krijgen verschillende blogs te schrijven en krijgt de mogelijkheid om evenementen te bezoeken en verslag te doen door middel van tekst en foto.
  • Verder verwachten we dat je actief op zoek gaat naar kansen voor free publicity. Uiteraard help je ook mee met verschillende taken op en rond kantoor!

Gewenste profiel

  • Heb jij affiniteit met evenementen organiseren en horeca?
  • Kennis van Adobe Photoshop en fotografie is een pre.
  • Heb je schrijftalent, kun je goed zelfstandig functioneren en wil je proactief op zoek gaan naar kansen om The Fabulous Shaker Boys positief in de aandacht te brengen?
  • Neem dan contact met ons op!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf


dit bedrijf is de partij voor cocktailcatering en is in 2002 als eerste in Nederland gestart met het professioneel shaken van cocktails.

dit bedrijf heeft veel ervaring in cocktailcatering en ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »