Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

PHP Programmeur gezocht

Functie Webdevelopment / ICT
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Onbekend stagevergoeding range:Onbekend
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Ben jij een topper met PHP en wil jij naast programmeren ook bezig zijn met het uitwerken van webdesigns? Ben jij ook nog eens wild van Social Media en vind je het een kick om een internationaal Social Media platform qua features & techniek verder door te ontwikkelen? Ben je bekend met frameworks zoals het Zend Framework? Pas jij in een jong groeiend en zeer uitdagend bedrijf?

Solliciteer dan bij ons! Wie weet maak jij dan binnenkort deel uit van ons team!

We zijn op zoek naar intelligente ontwikkelaars die van nature goed zijn in het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande applicaties. Ons bedrijf is erg actief in het maken van connecties met Social Media en is de ontwikkelaar van een internationaal Social Media platform. We zijn erg flexibel en je hebt hier veel mogelijkheden. Je past perfect bij ons als je naast PHP ook goede front-end skills hebt.

Diverse werkzaamheden tijdens jouw stage: - Het (technisch) ontwerpen in UML van nieuwe functies - Bouwen van nieuwe modules voor een social media platform (nieuwe features) met PHP en HTML en Javascript. - Werken met Zend Framework - XML koppeling bouwen tussen eigen systeem en exact online en Microsoft CRM

Wat wij Vragen:

? Ervaring met PHP en MySql is een eis ? Javascript(jQuery), Ajax, HTML en CSS zijn grote pré's ? Optioneel ervaring met frameworks, bij voorkeur Zend Framework ? Sterke ontwikkelvaardigheden maar ook goed kunnen modelleren ? Een design kunnen omzetten in een valide HTML/CSS pagina is een pré ? HBO werk- en denkniveau ? Snelle ontwikkelaar ? Generiek kunnen programmeren ? Passie voor het vak

Werkzaamheden

  • Geen werkzaamheden opgegeven

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn al 12 jaar actief op de markt. App en website development behoren tot onze kernactiviteiten. Daarnaast leveren wij Telefonie, Internet, Pinnen over IP, Online Backups en nog veel meer.

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »