Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

PinkRoccade Local Government zoekt P&O stagiaire!

Functie Stagiair P&O
Education level HBO
Location Den Bosch
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg

Taakomschrijving

De Nederlandse lokale overheden staan voor grote uitdagingen. Steeds meer taken worden gedecentraliseerd, terwijl tegelijkertijd de middelen afnemen. Publieke spelers en marktpartijen raken steeds meer verweven en de overheid vraagt meer eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid van de burger. De overheid zal dienstverlening regisseren in plaats van die helemaal zelf te leveren, en zal maatschappelijke initiatieven vanuit de burger en de markt steeds meer faciliteren.

Daarvoor zijn andere samenwerkingsverbanden en werkvormen nodig. De zoektocht naar de nieuwe, netwerkgedreven overheid wordt door ons ondersteund door informatietechnologie daarin een vormgevende en uitvoerende rol te geven. Informatietechnologie, de (onzichtbare) enabler van nieuwe diensten en rollen van de overheid, is daarbij methode en oplossing tegelijk: geeft vorm aan het denken en maakt de implementatie daarvan mogelijk.

Als co-creator van publieke dienstverlening zorgt dit bedrijf samen met lokale overheden en maatschappelijke organisaties doorlopend voor nieuwe oplossingen.

dit bedrijf. Co-creator van publieke dienstverlening.

Uiteraard bepaald jouw eigen enthousiasme, kennisniveau en doorzettingsvermogen de exacte inhoud van je stage. Onderstaande werkzaamheden is een richtlijn van de activiteiten.

Ben je geïnteresseerd in een stage opdracht binnen dit bedrijf stuur dan je CV naar: prlg.werving@pinkroccade.nl.

Werkzaamheden

 • Ondersteunen in het opstellen van vacatureteksten.
 • Creatief zijn in het vinden van de juiste kandidaat. Hier zet je social media en andere middelen voor in, ervaring met social media is dan ook een pre.
 • Binnenkomende cv’s beoordelen in overleg met onze HR Consultants.
 • Kandidaten uitnodigen, afwijzen en telefonisch te woord staan.
 • Totale bewaking van het recruitmentproces.

Gewenste profiel

 • Doorzettingsvermogen.
 • Enthousiast.
 • HBO of WO.

Wat bieden wij

 • Afstuderen bij PinkRoccade Local Government betekent een mooie afsluiting van je opleiding en een goede voorbereiding op je toekomst.
 • De mogelijkheid om je afstudeeropdracht uit te voeren in een moderne en professionele omgeving.
 • De afstudeeropdrachten vinden plaats op onze vestiging in ’s-Hertogenbosch.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Al ruim 30 jaar ondersteunt dit bedrijf, met een uitgebreide portfolio oplossingen en (advies)diensten, de lokale overheid bij de uitvoering van hun wettelijke taken en bij de optimalisering van hu...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »