Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Sales en marketing stage HR start-up in Amsterdam

Functie Sales en Marketing stagiair
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking Een vergoeding van €30 voor gebruik telefoon en laptop

Taakomschrijving

Van marketing gaat je hart sneller kloppen. Je bent een denker én een doener. Een slimme doener zogezegd. Je moet er niet aan denken om een nummertje in een grote organisatie te zijn. Je houdt van gezelligheid, maar bent ook ambitieus. Je bent leergierig en niet bang om te vallen (en weer op te staan). Je bent zorgvuldig en betrouwbaar, maar op zoek naar een dynamische organisatie. Herken je je hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

The Selection Lab is hard bezig om de werving- en selectie industrie op z’n kop te zitten. Door op een slimme manier digitale selectie instrumenten en artificial intelligence te combineren zijn wij in korte tijd het assessmentbureau van een aantal prestigieuze advocatenkantoren geworden. Onze missie is om middels technologie te zorgen dat meer mensen hun droombaan vinden. Een van onze belangrijkste waarden is “To Look Beyond”. We kijken verder dan alleen de oppervlakte, verder dan alleen het CV en uiterlijkheden. We verzamelen objectieve data om de beste matches te vinden voor zowel bedrijven als kandidaten.

Wat wij bieden

Wij van The Selection Lab bieden jou een interessante werkplek waarbij je veel werkervaring op kan doen binnen een early stage HR tech start-up. Wat ons uniek maakt is dat wij elke dag een dagstart hebben waarbij jij als stagiair ook veel inspraak hebt. Wij bieden jou veel verantwoordelijkheid voor diverse taken en projecten. Je krijgt hierbij natuurlijk hulp d.m.v. coaching door onze CEO. Ook kan je bij ons elke dag gratis lunchen en heb je vakantiedagen. En dat alles in een gaaf anti-kraak pand in Amsterdam, in de buurt van het Amstelstation!

Verantwoordelijkheden

Bij ons zal je je bezighouden met eigenlijk van alles en nog wat. Een aantal verantwoordelijkheden zullen zijn: - Content marketing. - Het verzamelen en benaderen van leads. - Meedenken over de sales strategie. - Ondersteuning op het gebied van productontwikkeling en teambuilding (borrelen). Oftewel, je hoeft niet bang te zijn om je ooit te vervelen.

Werkzaamheden

  • • Sales, Marketing, Online marketing, Leads, Strategie.

Gewenste profiel

  • Ambitieus, Leergierig, Proactief
  • Affiniteit met sales en marketing

Wat bieden wij

  • €350 stagevergoeding per maand
  • €30 laptop en telefoonvergoeding per maand
  • Gratis lunch
  • Vakantiedagen

Herken je jezelf in het omschreven profiel? We maken graag een keertje kennis met je!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren