Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Project CE markering productlijn en algehele machineveiligheid

Functie Techniek
Education level HBO
Location Oosterhout Nb
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking 301<400 stagevergoeding range:301 - 400
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

AFSTUDEEROPDRACHT

Omschrijving opdracht:

Hermes Isolatiesysteembouw levert al sinds 1983 passende oplossingen op het gebied van temperatuurisolatie, geluidsisolatie en brandwerendheid. Sinds 1996 zijn wij zelf producent van sandwichpanelen voor koel/vriescellen, geconditioneerde ruimtes, Agrarische gebouwen, Industriebouw, Utiliteitsbouw en Sportcomplexen etc. Onze geautomatiseerde/computergestuurde productielijn dient volledig te worden beschreven / in kaart te worden gebracht. Er dienen (veiligheids)handleidingen en instructies te worden opgesteld. E.e.a. volgens de geldende Europese richtlijnen. Einddoelen:

? Handleidingen van de bestaande productielijn ? Rapportage van benodigde aanpassingen productielijn om te voldoen aan de geldende EU richtlijnen en richtlijnen van ministerie SZW ? Opstellen kostenoverzicht benodigde aanpassingen productielijn om te voldoen aan de geldende EU richtlijnen en richtlijnen van ministerie SZW ? Begeleiden uitvoering benodigde aanpassingen productielijn ? het verkrijgen van de CE markering voor gehele productielijn.

Stage- of afstudeeropdracht?

Onze voorkeur gaat uit naar een afstudeeropdracht gezien de omvang en complexiteit van de opdracht.

Gewenste vaardigheden/kwaliteiten van de student:

Voor deze opdracht zoeken een kandidaten met een brede kennis en interesse van machine-/werktuigbouw in het algemeen. Iemand die zich weet in te werken in de complexe materie van Nederlandse en Europese regelgeving met betrekking tot veiligheid, machinerichtlijnen en normen.

Werkzaamheden

  • Geen werkzaamheden opgegeven

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is in 1983 opgericht als leverancier van passende oplossingen op het gebied van temperatuurisolatie, geluidsisolatie en brandwerendheid. Sinds 1996 produceren we in onze eigen fabriek ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »