Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

promotie BUURbook.nl

Functie marketing en communicatie
Education level HBO
Location Rotterdam
Dagen per week 1, 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking wij werken met een prestatiebeloning op basis van aantoonbare resultaten (bijv. aantal op BUURbook.nl geplaatste initiatieven en een mooie bonus als we het stadsinitiatief winnen!
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

<p> Zelfstandig werken aan de promotie, marketing en communicatie (social) media, etc. van dit bedrijf.nl Doel: het op de kaart zetten van dit bedrijf.nl en het winnen van het stadsinitiatief Rotterdam!</p>

Werkzaamheden

  • 1. Bestaande burgerinitiatieven in kaart brengen, in de gemeente Rotterdam en koppelen/link in platform.
  • 2. Koppelen aan onderzoek: - Successen van bestaande initiatieven (definitie van succes?: Gehoor bij gemeenten etc.? uitvoering, aantal likes/volgers? Sociale cohesie in de buurt?, etc.)
  • 2. Koppelen aan onderzoek: - Welke sociale media worden er gebruikt? Wat werkt, wat niet en wat zijn daarin de faal- en succesfactoren?
  • 3. Communicatie / bezoekers genereren / naamsbekendheid creëren in het kader van de deelname aan het stadsinitiatief Rotterdam 2013
  • 4. Commercieel / optimaliseren businessmodel / Nieuwe burgerinitiatieven naar platform lokken/ gemeenten (potjes: sociale cohesie / participatie), corpo’s, ontwikkelaars, etc. .

Gewenste profiel

  • 2. HBO-er, communicatie. Iemand die zelfstandig in staat is om slim en goedkoop naamsbekendheid voor BUURbook te genereren.
  • 3. HBOer , bijv CE, zelfstandig in staat zijn afspraken te regelen bij professionele partijen en daar samen met opdrachtgever presentaties te verzorgen met als doel acquisitie voor BUURbook.
  • 1. HBO-ers die in staat zijn een onderzoek op te zetten, bestaande burgerinitiatieven in kaart te brengen en daar onderzoeksconclusies uit te trekken die toepasbaar zijn voor BUURbook.nl.
  • zelfstandig, samenwerkingsgericht, creatief en resultaatgericht (SMART)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »