Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Promotieplan schrijven

Functie Marketeer / Commercieel medewerker / Promotieplan
Education level HBO
Location Huizen
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Experience Gifts is een evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren en verkopen van diverse belevenissen. Er zijn meerdere webshops onder de vlag van Experience Gifts, waar belevenissen in de vorm van een kadobon worden aangeboden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Huizen.

Bij onze activiteiten moet u denken aan Vliegcursussen, Ballonvaren, Skydiven, Lamborghini rijden, Helikoptervliegen en nog veel meer spectaculaire activiteiten, die zowel op de zakelijke als op de particulieren markt gericht zijn. Onze diensten worden zowel in Nederland als in Belgi├ź aangeboden.

Experience Gifts werkt al vele jaren met stagiaires en biedt dan ook verschillende stageplaatsen aan op bijvoorbeeld de afdelingen Verkoop, Klantenservice of Marketing. Voor deze afdelingen hebben wij diverse stageopdrachten voor zowel afstudeer- als meewerkstages.

Experience Gifts biedt haar producten aan via vier verschillende websites te weten www.experiencegifts.nl, www.kado-express.com, www.vliegles.nl en www.ladygifts.nl Hiermee bereiken wij zowel de consumentenmarkt als ook het bedrijfsleven.

Experience Gifts heeft de doelstelling meerdere webshops op productniveau te lanceren. Wij bekijken welke producten in ons assortiment goed lopen en in hoeverre wij deze via een aparte webshop kunnen vensteren. Bij een dergelijk project komt heel wat kijken: van het opstarten en ontwikkelen van een design tot aan het vermarkten van de website.

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende functie binnen een snel groeiend, jong en dynamisch bedrijf? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Werkzaamheden

  • Voortbordurend op eerder uitgevoerde onderzoeken wordt in dit plan aangegeven hoe onze organisatie haar promotionele activiteiten in de toekomst goed op de juiste doelgroepen kan richten.
  • Dit onderzoek wordt uitgevoerd in combinatie met voorkomende werkzaamheden binnen onze bedrijfsvoering.
  • Tijdens je stage werk je aan het opstellen van een promotieplan.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn een evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren en verkopen van diverse belevenissen. Er zijn meerdere webshops onder de vlag van ons bedrijf, waar belevenissen in de vorm ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »