Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Psychologisch Assistent Training en Coaching bij Mens en Relatie Venlo

Functie Psychologisch Assistent Training en Coaching
Education level HBO
Location Venlo
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking bij fulltime stage

Taakomschrijving

Wat ga je als stagiaire zoal doen?

Workshops en communicatietrainingen ontwikkelen. Hierbij kun je denken aan werkzaamheden als oefeningen ontwikkelen, presentaties schrijven, promotie-materiaal ontwerpen en uitzetten. Bij de workshops en communicatietrainingen wordt ook e-learning ingezet. Ervaring met het maken van filmpjes strekt tot aanbeveling.

Coaching. Consulenten en relatiecoaches begeleiden hun cliënten. Daarbij hebben ze advies en input nodig. Hiervoor ontwerpen we materiaal dat onder meer ingezet kan worden voor e-coaching. De consulenten en relatiecoaches worden op hun beurt weer door ons begeleid, zodat ze de e-coaching, een nieuwe ontwikkeling binnen ons bedrijf, op een goede manier kunnen gaan inzetten.

Psychologisch assistent. Daarnaast assisteer je als stagiaire bij het schrijven van de rapportages naar aanleiding van persoonlijkheidsonderzoek (en het adviseren van coaching of training naar aanleiding daarvan), bij het verwerken van gespreksverslagen, zul je bemiddelen (matchen/koppelen), gasten ontvangen, bijeenkomsten voorbereiden en andere voorkomende werkzaamheden uitvoeren.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die prettig is in de omgang en goed kan samenwerken, maar ook zelfstandig is, eigen initiatief toont, en verantwoordelijkheidsgevoel toont. Creativiteit, een goede schrijfvaardigheid, films kunnen monteren en handig zijn met de social media, komen bij deze stage goed van pas. In het begin van de stage is er wekelijks stageoverleg, in de tweede helft van de stage eenmaal per twee weken.

Wat bieden we?

Een dynamische, afwisselende stage met eigen verantwoordelijkheid en heldere doelen in een gezellig team. Stagevergoeding 250,= euro per maand bij fulltime stage.

Informatie en sollicitatie:

Drs. Liselotte Visser, info@psycholoogvenlo.nl

Sollicitaties graag per email met naast de persoonlijke gegevens (c.v.) ook een toelichting met de motivatie om bij dit bedrijf stage te lopen, verwachtingen van de stage, het studiejaar, de beschikbare dagen en de gewenste periode.

Werkzaamheden

  • Zie hierboven.

Gewenste profiel

  • We zoeken iemand die prettig is in de omgang en goed kan samenwerken, maar ook zelfstandig is, eigen initiatief toont, en verantwoordelijkheidsgevoel toont.
  • Creativiteit, een goede schrijfvaardigheid, films kunnen monteren en handig zijn met de social media, komen bij deze stage goed van pas.

Wat bieden wij

  • Een dynamische, afwisselende stage met eigen verantwoordelijkheid en heldere doelen in een gezellig team
  • Stagevergoeding 250,= euro per maand bij fulltime stage

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf: persoonlijke bemiddeling voor duurzame man/vrouw relaties. De regionale consulent bezoekt de mensen thuis, zodat we een goed beeld krijgen van de persoon en wat voor hem of haar belang...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »