Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Publiciteit en Vormgevingsstage in Gouda

Functie Stagiair Publiciteit & PR
Education level MBO
Location Gouda
Dagen per week 2, 3 of 4
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Als stagiair publiciteit werk jij achter de schermen mee om de bezoekers van De Goudse Schouwburg en Cinema Gouda een ultieme theater- en filmbeleving te geven. Je ondersteunt de afdeling Marketing & Publiciteit, die bestaat uit een team van drie personen. Je werkt mee aan de grafische uitingen; je helpt bij het bijhouden van de website en social media; je verspreid publiciteitsmateriaal en tot slot denk je mee over publiciteitsacties en voer je pr-plannen uit. Let op: er is geen ruimte voor een afstudeeronderzoek.

Wie ben jij?

Theater- en filminteresse mag uiteraard niet ontbreken! Daarnaast ben je een aanpakker die verantwoordelijkheid neemt in zijn/haar werkzaamheden. Je hebt oog voor detail en kunt goed werken met deadlines.

Je studeert op MBO niveau in de richting van publiciteit, communicatie of grafische vormgeving. Je woont in Gouda of omgeving en bent in ieder geval bekend met de stad. Je bezit een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en hebt daarbij redactionele vaardigheden. Een basiskennis van Adobe Creative en videobewerking is een pré. Tot slot ben je meerdere dagen per week beschikbaar waarvan in ieder geval iedere dinsdag en kun je ten minste van februari tot en met mei 2019.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke, leerzame stage met veel zelfstandigheid binnen een dynamische stageplek doordat je zowel voor De Goudse Schouwburg als Cinema Gouda werkzaamheden verricht. Je krijgt een maandelijkse vergoeding, dé kans om kennis te maken met alle aspecten van de theater- en bioscoopwereld en natuurlijk een team gezellige collega’s!

Wat nu?

Vertel in een motivatiebrief waarom jij bij ons stage wil lopen en noem drie redenen waarom je geschikt bent voor de functie! Voeg ook je CV (met foto) toe. Stuur dit voor 14 december naar nina@cinemagouda.nl o.v.v. sollicitatie stagiair publiciteit.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf bestaat uit twee delen: De Goudse Schouwburg en Cinema Gouda.

De Goudse Schouwburg aan de Boelekade is geopend in 1992 en heeft een grote zaal met 813 plaatsen en een kleine zaal me...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »