Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Q Products / Spicydeals.eu zoekt Trader

Functie Verkoop / handel
Education level MBO, HBO
Location Margraten
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking 300 stagevergoeding range:Onbekend
Huidig opleidingsjaar 2

Taakomschrijving

Trader of Inkoper-verkoper van nieuwe en gebruikte elektronica BTB en BTC m/v

Je bent bijdehand en pro-actief. Type stuiterbal. Je wil graag deals sluiten met nationale en internationale contacten. Je werkt vanuit kantoor maar gaat ook naar klanten toe.

Je komt te werken bij een jong, informeel en plat georganiseerd bedrijf. Iedereen denkt mee over strategie en oplossingen. Op dit moment werken we aan het API bouwen naar alle online marktplaatsen in Europa. We maken ons registratiesysteem slimmer en stroomlijnen het reparatieproces. Kom je werken in ons team, dan zijn we benieuwd naar jouw ideeën om dat zo goed mogelijk te doen.

Meer info:

BTB – internationaal verkopen van routers, switches, motherboards en HDD’s van merken als HP, IBM, Lenovo en EMC. Inkoop gaat EOL-deals, handelaren, veilingen en eindgebruikers. Verkoop aan de zakelijke markt. Meer info: www.q-products.net.

BTC – opkopen en eventueel repareren van consumentenretouren bij bedrijven als Media Markt, Dixons en BOL. De producten worden online weer doorverkocht. Meer info: www.spicydeals.eu.

HBO-student in de richting van Commercie / Sales. Je zit in het 2e of 3e jaar van je studie. Je bent proactief en niet bang om te bellen. Je bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar, eventueel een dag minder in overleg. Hier ontvang je een vaste stagevergoeding van euro; 300,- per maand voor, welke je zelf kunt verhogen obv van een bonusregeling. De stagiair die we zoeken is minimaal 4 tot 5 maanden beschikbaar, langer mag altijd. Bel ons om een afspraak te maken!

Geen stropdas, geen pak , geen mantelpakjes bij ons. Gewoon een jong en groeiend bedrijf die vak idioten zoekt, die willen praten, meedenken , verbeteren en die het gaaf vinden om problem op te lossen. Alles is bespreekbaar te maken. We hebben je nodig!!!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Moderne ondernemingen vertrouwen op een moderne IT-infrastructuur: op toekomstgerichte technologie, op hardware die aan de nieuwste eisen voldoet. Door de snelle technologische ontwikkelingen rake...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »