Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

QUALITY AFDELING STAGE (3-6 MAANDEN)

Functie QUALITY AFDELING STAGE (3-6 MAANDEN)
Education level HBO
Location Blanes
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Geen salaris, wel kost en inwoning. De bemiddelingskosten aan Internship4all worden door het hotel betaald.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat al veel ervaring heeft binnen de sector. Ieder jaar geven meer en meer hotels ons de gelegenheid om studenten bij hen in het bedrijf te plaatsen. Als student zal je de unieke ervaring hebben om in een multiculturele omgeving te werken. Met dit bedrijf heb je de mogelijkheid om een geweldige tijd tijdens je stage te hebben in een hotel in een van onze zeer gewaardeerde partners. Jij als een stagiair zal worden geplaatst in een geweldige atmosfeer. Over de functie: Quality managers zorgen ervoor dat het product of de dienst die een organisatie levert tegemoet komt aan zijn doel, dat het consisten is en dat zowel de externe als interne standaarden worden behaald. Quality managers houden ook in de gaten en adviseren over het uitvoeren van het kwaliteitsmanagement systeem, produceren data en rapporteren over de behaalde kwaliteit t.o.v. de standaarden.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »