Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Recruitment stage bij Baanmakelaar (Zwolle, Barendrecht, Utrecht)

Functie Recruitment stage
Education level HBO
Location Utrecht
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Baanmakelaar BV, werving- en selectiebureau voor bouw- en technisch personeel, is een jonge organisatie. Een organisatie die de missie heeft om te groeien. Altijd een oplossing op maat bieden is ons streven. Persoonlijk contact met de bedrijven en kandidaten is hierin erg belangrijk. Voor de vestigingen Barendrecht, Zwolle en Utrecht zijn wij op zoek naar stagiaires. Als stagiaire bij Baanmakelaar werk je tijdens je stage samen met een accountmanager. Samen met hem ben je verantwoordelijk voor een eigen bemiddelbaar bestand. Kernwaarden van Baanmakelaar BV zijn: eerlijk durven zijn, gaan voor kwaliteit, ondernemend zijn en samenwerken. Kijk ook op www.Baanmakelaar.nl voor meer informatie.

Werkzaamheden

  • Netwerken, dit o.a. door de potentiĆ«le markt in kaart te brengen, relaties aan te gaan en veelvoudig verkoopgesprekken te voeren.
  • Werven & selecteren van kandidaten, je voert intakegesprekken met kandidaten en bied geschikte kandidaten aan op gevonden vacatures.

Gewenste profiel

  • - Lef/durf om initiatief te nemen
  • - Enthousiasme
  • - Sterke mondelinge communicatie
  • - Resultaatgericht

Wat bieden wij

  • Een goede werksfeer
  • Een zeer nuttige werkervaring

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf internet diensten ontwikkelt, optimaliseert en beheert websites en (web)applicaties voor voornamelijk het midden- en kleinbedrijf. Dit bedrijf is tevens gespecialiseerd in online market...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »