Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Recruitment stage

Functie Recruiter
Education level HBO
Location Breda
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een stagiair die ervaring op wil doen met het recruitmentproces binnen de detacheringsbranche. Je voornaamste project wordt het aanwerven en selecteren van vakantiepersoneel t.b.v. laboratoria in de chemie en life science.

Ieder jaar hebben onze klanten weer een flinke uitdaging om de bezetting van hun laboratoria tijdens de zomerperiode up to date te houden. dit bedrijf ondersteunt deze bedrijven met tijdelijk geschoold laboratoriumpersoneel. Dit zijn met name studenten MLO, HLO en Universiteit, daarnaast werken wij tijdens die periode ook met tijdelijk beschikbare krachten en exchange students uit andere EU landen.

Naast het vakantie project, ga je ook ervaring opdoen met het begeleiden van gedetacheerden, de verwerking hiervan in onze HRM database en leer je hoe een goed sollicitatie gesprek wordt afgenomen.

Wij zitten vanaf 1 januari 2011 op een nieuwe locatie, slechts 2 minuten lopen van het NS Station Breda, dus zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Werkzaamheden

  • zie stageomschrijving

Gewenste profiel

  • Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een achtergrond in Personeel en Arbeid en met commerciele interesse.
  • Iemand die ervaring op wil doen op met de veelzijdigheid van de werkzaamheden en situaties binnen een detacheringsorganisatie.
  • De ideale kandidaat is scherp, assertief, servicegericht, kritisch, opbouwend en trots op successen.

Wat bieden wij

  • Leuke werk en leermogelijkheden binnen een dynamisch jong bedrijf. Je zit zeer dicht op de bedrijfsvoering en leert zo veel over bedrijfsvoering en commercie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Grenzen verleggen. Uitdagingen trotseren. Werken aan je toekomst. De top bereiken! Met de meest uitdagende banen en professionele begeleiding is ScientiQ Staffing de detacheerder bij uitstek voor v...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »