Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Redacteur / Communicatiemedewerker bij FC Klap

Functie Redactie / Communicatie
Education level HBO, WO
Location Hilversum
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 250
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

In hartje Hilversum interviewt de redactie van dit bedrijf tout bekend Nederland of staat op de set van menig Nederlands televisieprogramma. De redactie schrijft interviews en reportages voor uiteenlopende bladen als Flair, Allerhande, TrosKompas en Veronica Magazine. Daarnaast storten de redacteuren zich ook op bedrijfscommunicatie voor onder andere De Lotto en een van de vele eigen uitgaven zoals The voice of Holland-magazine en Top 2000 Magazine.

Een redacteur bij dit bedrijf is allround, denkt onafhankelijk en schrijft doelgroepgericht. Hij of zij is kritisch, bevlogen en oprecht geïnteresseerd. De redactie maakt achtergrondartikelen, sfeer- en setreportages en interviews voor tv-gidsen en publiekstijdschriften (onder andere Flair, Kinderen, Veronica Magazine en TrosKompas). In opdracht of op basis van eigen voorstellen. De redactie van dit bedrijf is allround, maar vooral goed 'thuis' in Hilversum: pop, media (radio, tv, showbizz) en sport.

Per direct zijn we weer op zoek naar een leuke enthousiaste stagiair(e).

Werkzaamheden

  • De combinatie van onze redactie, uitgeverij en vormgevingstudio zorgt voor genoeg gevarieerd en uitdagend werk.
  • Van journalistieke werkzaamheden voor de redactie tot redactionele en promotionele activiteiten voor één van onze boeken/magazines binnen de uitgeverij.
  • Bovendien ben je er bij veel van onze uitgaven van a tot z bij; van idee en opzet, via redactie en vormgeving tot promotie en verkoop.

Gewenste profiel

  • Ben je nieuws- en leergierig en wil je niet alleen kijken, maar vooral ook veel doen? Dan is FC Klap op zoek naar jou.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf maakt journalistieke en zakelijke producties in woord en beeld. Voor opdrachtgevers en in eigen beheer: artikelen, brochures, filmpjes, magazines en boeken. dit bedrijf combineert conce...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »