Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Refresh Media zoekt creatieve webdesigner / interfacedesigner

Functie Webdesign / Interfacedesign
Education level HBO
Location Nieuwkoop
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg
Huidig opleidingsjaar 2 of 3

Taakomschrijving

Refresh Media is een fullservice internetbureau met oog voor verfrissende communicatie en creatieve concepten. Het dynamische bedrijf met vestigingen in Nieuwkoop en Amstelveen is op zoek naar stagiairs. Refresh Media bestaat uit specialisten op het gebied van communicatie, design en ICT. Het bedrijf ontwikkelt, host en beheert websites, webshops, mobile apps en maatwerk webapplicaties voor meer dan 200 klanten in Nederland. Naast internetdiensten verzorgt Refresh Media ook de totale externe communicatie: van logo, huisstijl, communicatieplan, website, Google optimalisatie, folders, persberichten en digitale campagnes. Bekijk de website voor meer info en recent werk: www.refresh-media.nl.

Refresh Media is op zoek naar frisse geesten met allround kwaliteiten die passen in de functie van webdesigner en/of interfacedesigner. Wanneer je voor Refresh Media kiest, dan werk je in een klein team en leer je veel in korte tijd! Je draait mee met projecten en wordt de koppeling tussen communicatie en ICT.

Zie jij de mogelijkheden en uitdagingen van nieuwe media, ben je geïnteresseerd in de ontwikkelingen op dit gebied en wil je daar zelf een bijdrage aan leveren? Zie je het als een uitdaging om met communicatiemedewerkers en ICT samen te werken in een team? Bij Refresh Media krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te draaien in een dynamische organisatie. Kom eens langs om de stagemogelijkheden te bespreken!

Werkzaamheden

  • Meedenken in het productontwikkelingsproces met ICT’ers en communicatiemedewerkers
  • Conceptontwikkeling en vormgeving van websites/webapplicaties
  • Bouwen van websites/webapplicaties in HTML/CSS
  • Beeldbewerking en flashanimaties maken
  • Clickable demo’s bouwen ten behoeve van applicatieontwikkeling

Gewenste profiel

  • Kennis van Dreamweaver (of gelijkwaardig), Photoshop, Illustrator en Flash
  • Creatief en resultaatgericht
  • Kennis van DTP is een pré
  • Een passie voor web, Social Media en communicatie!

Wat bieden wij

  • Je komt te werken in een gespecialiseerd en professioneel team.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn een jonge en frisse onderneming gespecialiseerd in digitale communicatie. Wij ontwerpen en bouwen professionele websites, webshops, nieuwsbriefapplicaties en bedenken mooie oplossingen op ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »