Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

PR en content stage HR start-up in Amsterdam

Functie PR en content stagiair
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking En nog een vergoeding voor gebruik telefoon en laptop

Taakomschrijving

Je vindt het leuk om je handen uit je mouwen te halen, wilt graag veel leren en bent niet bang voor verantwoordelijkheid. Je moet er niet aan denken om een nummertje in een grote organisatie te zijn. Je houdt van gezelligheid, maar bent ook ambitieus. Je bent zorgvuldig en betrouwbaar, maar alles behalve saai. Dan zijn wij op zoek naar jou!

The Selection Lab is hard bezig om de werving- en selectie industrie op z’n kop te zitten. Door op een slimme manier digitale selectie instrumenten en artificial intelligence te combineren zijn wij in korte tijd het assessmentbureau van een aantal prestigieuze advocatenkantoren geworden. En dat smaakt naar meer. Ga jij met ons meedoen?

Wat wij bieden: - Werkervaring binnen een early stage HR tech start-up - Veel (verschillende) verantwoordelijkheden - Coaching door onze CEO - Vergoeding telefoon en laptop van 30 euro per maand - Stagevergoeding van 350 euro per maand - Werkplek in een gaaf anti-kraakpand in Amsterdam

Bij ons zal je je bezighouden met eigenlijk van alles en nog wat. Een aantal verantwoordelijkheden zullen zijn: - het opzetten van samenwerkingen met online partners zoals blogs, zakelijke influencers etc. - het creëren van content (tekst, video's, afbeeldingen) over HR/arbeidspsychologie gerelateerde zake om te verspreiden via deze partners. - bedenken en uitvoeren van ideeën om de naamsbekendheid en betrouwbaarheid van The Selection Lab te vergroten.

Daarnaast ondersteun je het team op allerlei gebieden (zoals productontwikkeling, office, mee-borrelen, etc.). Oftewel, je hoeft niet bang te zijn om je ooit te vervelen.

Werkzaamheden

  • Content, PR, Partnerships, Blogs, Video, Marketing, Online marketing

Gewenste profiel

  • Ambitieus, Leergierig, Proactief
  • Affiniteit met arbeidspsychologie

Wat bieden wij

  • 350 euro stagevergoeding per maand

Herken je jezelf in het omschreven profiel? We maken graag een keertje kennis met je!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren