Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Marketing & Netwerk

Functie Marketing & Netwerk
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Den Haag
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Een aantrekkelijke stagevergoeding maakt deel uit van deze stage overeenkomst, welke afhankelijk is van kennis, inzet en motivatie.

Taakomschrijving

Zoals je waarschijnlijk al weet zijn de Internet of Things (IoT), Mobile Communication en Cyber Security de hot topics van de komende decennia. Dit zijn de snelst groeiende en meest omvangrijke sectoren. X-SYSTEMS is een jonge organisatie welke zich specifiek heeft gericht op deze drie topics en biedt de ultieme combinatie voor high-assurance organisaties.

X-SYSTEMS op de campus van het The Hague Security Delta, dat is de plek waar het allemaal samenkomt: van R&D (Research & Development) tot het uitzetten van het daadwerkelijke productie processen. Van de verschillende afdelingen kom jij terecht bij de afdeling “Finishing Touch”. Jij mag als commercieel economie stagiaire contact aanspreken, contact onderhouden met (Nederlandse en Globale) pilot klanten, klanten contact analyseren en onderzoeken van future-proof sales en marketing campagnes.

Je komt in contact met lokale en internationale (commerciële en overheids) organisaties en groeit in je praktische werkervaring binnen het volledige commerciële proces van A tot Z. Je representeert het bedrijf en verwachten vandaar een stagiair met goede en verzorgde uitstraling die zich volledig inzet voor zijn functie. Tevens is het noodzakelijk dat je de Nederlandse taal vloeiend spreekt en foutloos schrijft. Engels is gewenst niet noodzakelijk.

Dit alles gebeurt uiteraard in teamverband, maar ook het zelfstandig werken wordt zeer op prijs gesteld.

Durf je deze uitdaging aan?

  • Overtuig je anderen met jouw motivatie en gedrevenheid
  • Is je analytisch en conceptueel denkvermogen sterk ontwikkeld
  • Werk je goed zelfstandig, maar heb je ook een sterke teamspirit

Wat bieden wij

  • Een veelzijdige functie waar je veel kunt leren Voldoende ruimte voor eigen inbreng Een jong en gedreven team Gezellige vrijdagmiddagborrels

X-SYSTEMS zet in op innovatie en groei. Wil jij meedoen aan dit proces? Solliciteer dan direct en stuur een c.v. met motivatiebrief naar: terry@x-systems.com

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren