Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Sales stagiaire MiTM Europe

Functie Manager Sales
Education level HBO
Location Loosdrecht
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Stagevergoeding in overleg

Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een supergemotiveerde sales kanjer die het geweldig lijkt onderdeel te zijn van een start-up internet company met een flinke dosis eigenwijsheid! Wij hebben meerdere plaatsen in de aanbieding voor een werkstage in de dynamiek van e-commerce voor 5 dagen per week (40uur) in een geweldig leuk en enthousiast team. MiTM Europe is een bewezen concept in een eigenwijser jasje, waar bezoekers iedere dag scherpe aanbieden kunnen bemachtigen. De aanbiedingen bestaan uit zonvakanties, weekendjes weg, pretparken, concerten, wellness resorts, filmhuizen, hotels, restaurants en meer. MiTM Europe is op zoek naar de juiste personen om ons gemotiveerde, enthousiaste en ervaren team te komen versterken en te komen bijdragen aan onze drive om met dit concept Europa in te gaan.

Wij hebben de juiste mensen aan boord, waaronder finance, sales, marketing/pr, social media, webdevelopment, software/crm, en een internationaal netwerk om jouw stage hier meer dan leerzaam te maken. (en natuurlijk lachen!) Wanneer je klaar bent en je zou om de een of andere onbegrijpbare reden niet bij ons team willen blijven, ben je op zeker ready voor elke verkoop uitdaging die daarna op je pad komt!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »