Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Sales

Functie Sales medewerker
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Rotterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Prestatiegericht

Taakomschrijving

Als parttime sales/marketing stagiair heb jij een centrale positie bij dit bedrijf en je zal vanaf de eerste dag meegenomen worden in onze business development. Dit is voor jou makkelijk om bij te benen aangezien jij al beschikt over een commerciële mind-set. Hierbij vind je het niet lastig om zelf verantwoordelijkheid op je te nemen en haal je energie uit het samenwerken met een hecht en internationaal team. Daarnaast deins je niet weg voor een uitdaging om iemand te overtuigen en bent enthousiast in het bedenken van nieuwe wervingsstrategieën.

Elke dag van deze stage zal hierdoor een nieuwe uitdaging op je wachten waardoor er dus veel afwisseling zal zijn qua werkzaamheden. Hier moet je tegen kunnen (en, het belangrijkste, vooral plezier uithalen).

Gestelde eisen

Je volgt een opleiding waar marketing een grote rol speelt (zoals commerciële economie, bedrijfskunde, communicatie of een soortgelijke opleiding); Sterke communicatieve vaardigheden en een growth-mindset; Ambitie om de beste uit de dag te halen; Een beschikbaarheid van 32 uur in de week;

Werkzaamheden

  • Sales

Gewenste profiel

  • Goed Nederlands

Wat bieden wij

  • Bonusregeling

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren