Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Salestopper gezocht!

Functie Stagiaire sales
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie IJsselstein
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Denk jij commercieel en resultaatgericht ingesteld te zijn en wil je ontdekken of het jagen op deals echt iets is waar jij energie van krijgt? Als beginnend salestopper (stagiair) ga je daar heel snel achter komen. Met de juiste aandacht begeleiden wij jou in dit leerproces. Je krijgt alle benodigde training en maakt je hierbij alle trucjes en technieken eigen om dikke deals binnen te halen. Alles wat je voldoende aandacht geeft, groeit.

Hoe ziet je dag eruit als sales stagiair(e)?

Als salestopper start je de dag met een goede bak koffie en een teambespreking. De laatste ontwikkelingen worden besproken en we bepalen de strategie en opstelling voor de dag die gaat volgen. Zie het als de warming up. Daarna is het tijd om te focussen, want er moet gescoord worden. De headsets gaan op en de kansen volgen. We streven ernaar om onze energie zo efficiënt mogelijk te gebruiken en dat doen we onder meer door het geven van goede voorzetjes: de assist is minstens zo belangrijk als de goal. De assist is in dit geval de lead die jij gaat bellen. Deze leads komen van alle kanten: via een Facebookadvertentie, een contactformulier op de website of vanuit een bericht op LinkedIn. Aan jou om zoveel mogelijk leads om te zetten in deals, ofwel keiharde knaken! Aan het einde van de dag staan de druppels op je voorhoofd: je hebt het hele land platgebeld en je hebt weer ontzettend veel geleerd. Tot morgen!

Als stagiair draai je dus lekker mee. En de begeleiding dan....?

Wij weten met ons jonge team als geen ander wat jij belangrijk vindt tijdens een stage. Het is voor ons immers ook nog niet zo lang geleden dat wij jouw rol speelden. Wat krijg je verder van ons?

  • Een gezellige stage bij een jonge, snelgroeiende en resultaatgerichte club;
  • Tijd, ruimte en begeleiding om ook van je studie een succes te maken;
  • Training en begeleiding om van jou een echte salestopper te maken.
  • Ruimte om jezelf op verschillende posities te oriënteren en ontwikkelen. Wie weet heb jij het wel in je om een echte advertentiespecialist of creatieve designer te worden!
  • Ruimte om je frisse en creatieve ideeën in te brengen
  • Uitstapjes en vrijdagmiddagborrels

Enthousiast? Nieuwsgierig? Of gewoon heel haastig op zoek naar een stageplek?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren