Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

SENA ZOEKT STAGIAIR

Functie Stagiair Communicatie en Online
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Hilversum
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350 - 450

Taakomschrijving

Kom jij met jouw creativiteit en online kennis ons team versterken? Ruilen voor 4 of 5 maanden bij een hele toffe club, veel kennis en een bak ervaring?

SENA regelt de rechten van muzikanten en producenten. Zij krijgen van ons een vergoeding als hun muziek in het openbaar gedraaid wordt. Die vergoeding krijgen zij dankzij muzieklicenties die bedrijven en organisaties bij ons afsluiten.

Op de afdeling communicatie van SENA zijn we de hele dag bezig met die groepen (muziekmakers en muziekgebruikers) en de waarde van muziek. Dat doen we bijvoorbeeld door het maken van toffe content zoals video. Check onze social accounts maar eens. Zoals je ziet zijn we een eind op weg, maar we kunnen nog wel wat hulp gebruiken. En daar kom jij om de hoek kijken.

Wat we jou kunnen bieden is een stage waarin je veel vrijheid krijgt, zowel om dingen te bedenken en te maken, als om dit moois allemaal uit te voeren. We hebben een team(pje) van 3 ervaren communicatiemensen en die gaan jou natuurlijk goed begeleiden. Je zit bij ons op de kamer en wordt onderdeel van ons team.

Wat super zou zijn, is als InDesign, video editing en sociale media geen geheimen kennen voor jou. Je schrijft met gemak je eigen teksten en samen zorgen we ervoor dat onze content ons publiek bereikt. En als het bijvoorbeeld druk is omdat we een evenement organiseren, dan steek je natuurlijk ook daar je handen voor uit de mouwen. Zoals we dat allemaal doen hier!

Ons kantoor is in Hilversum, op het terrein van de Wisseloord Studio's.

Het gaat om een stage van 4 a 5 maanden vanaf oktober of later, 32 uur per week.

Werkzaamheden

  • Campagnes opzetten
  • Social posts maken
  • Meewerken op events
  • Teksten schrijven

Wat bieden wij

  • Een prima vergoeding, muzikale omgeving, veel leren en lekkere lunches!

Zie je het zitten? Neem dan snel contact op met Annabel via aheijen@sena.nl. We hopen de eerste gesprekken medio september te kunnen voeren, reageer dus voor die tijd.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren